Macrobot: Van afstand bestuurbare robot

De Silverlit Macrobot is een van afstand bestuurbare robot die heel goed is in het uitvoeren van opdrachten. Kijk hier voor een aanbieding.

Macrobot. Van afstand bestuurbare robot

Macrobot is een grappige robot die je van afstand kunt besturen. Voor de bediening wordt er een afstandsbediening meegeleverd. Maar Macrobot RC robot kan veel meer dan alleen een beetje door het huis rijden.


Via het meegeleverde plateau kan de Macrobot voorwerpen vervoeren. Daarbij blijft hij goed in balans, een techniek die we ook van de vergelijkbare MIP robot kennen. 

Wel uniek is de mogelijkheid een afgelegde route op te slaan. De Macrobot legt dan zelfstandig die route nog een keer af.

Handig want zo kun je Macrobot een bakje chips van de keuken naar je stoel laten brengen.

Ook kan Macrobot 3 door jezelf ingesproken teksten opnemen die hij dan met een robotstem herhaalt "Mamma wilt u een bakje chips op het plateau zetten". De Macrobot van afstand bestuurbare robot is dus zelflerend.

De Macobot is dus veel meer dan alleen een van afstand bestuurbare robot. Hij kan dingen leren en onthouden en zodoende zelfstandig handelingen uitvoeren.

Kijk bij aanbieding van de Macrobot waar je deze leuke RC robot goedkoop kunt kopen.

Silverlit Macrobot robot RC

Verder kan Macrobot robot opdrachten begrijpen en uitvoeren. Niet alleen via de controller, maar ook via een app. Zo is er via de afstandsbediening een follow me functie te activeren waarna je RC robot je als een hondje volgt. 

Verder kan de Macrobot niet alleen lopen (rollen) maar ook dansen op zijn favoriete muziek. Het is leuk als je meerdere Macrobots bij elkaar zet. Dan gaan Macrobots namelijk met elkaar praten en dansen.De Macrobot is eerder uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar in de categorie 8-9 jaar.

Zie ook: Meer robots en robot huisdieren


Onderwerp:
De Silverlit Macrobot is een van afstand bestuurbare robot (RC robot) die ook nog zelf lerend is. De robot kan daardoor na verloop van tijd zelfstandig opdrachten uitvoeren en handelingen verrichten. Hier een aanbieding van de Slilverlit Macrobot robot.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.