Macrobot RC robot

Macrobot is een grappige robot die je van afstand kunt besturen. Voor de bediening wordt er een afstandsbediening meegeleverd. Maar Macrobot RC robot kan veel meer dan alleen een beetje door het huis rijden.


Via het meegeleverde plateau kan de Macrobot voorwerpen vervoeren. Daarbij blijft hij goed in balans, een techniek die we ook van de MIP kennen. Wel uniek is de mogelijkheid een afgelegde route op te slaan. De Macrobot legt dan zelfstandig die route nog een keer af.

Handig want zo kun je Macrobot een bakje chips van de keuken naar je stoel laten brengen.

Ook kan Macrobot 3 door jezelf ingesproken teksten opnemen die hij dan met een robotstem herhaalt "Mamma wilt u een bakje chips op het plateau zetten".


Verder kan Macrobot opdrachten begrijpen en uitvoeren. Niet alleen via de controller, maar ook via een app. Zo is er via de afstandsbediening een follow me functie te activeren waarna je RC robot je als een hondje volgt. Verder kan de Macrobot dansen op zijn favoriete muziek. Het is leuk als je meerdere Macrobots bij elkaar zet. Dan gaan ze namelijk met elkaar praten en dansen.


Kijk bij aanbieding van de Macrobot waar je deze leuke RC robot goedkoop kunt kopen.

De Macrobot is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 8-9 jaar.

Zie ook: Meer robots en robot huisdieren
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.