Fingerlings. Deze robotdieren wind je om je vinger


Fingerlings zijn de kleinste robothuisdieren die we kennen. Een Fingerling is letterlijk vingerspeelgoed. Maar wel slim speelgoed.

Nou ja, huisdierrobot is misschien niet helemaal de juiste benaming. Want naast de aapjes bestaat de Fingerling serie ook uit woest uitziende dino's, schattige eenhoorns, knuffelbare panda's en een heerlijk relaxte luiaard. Je hebt dus een ruime keuze uit robotdieren.


Een Fingerling is een aanhankelijk robotdiertje, want ze grijpen zich stevig aan je vinger vast. Maar deze kleine robotdieren doen meer. De Fingerlings reageren op geluid, bewegingen een aanrakingen. Ze kunnen hun kopje bewegen en met hun oogjes knipperen. Je kunt ze zachtjes in de slaap wiegen, maar ook met hun spelen. En de Fingerlings hebben een uitgebreid aantal geluidjes dat ze kunnen maken.

Er zijn zelfs Fingerlings die scheetjes en boertjes kunnen laten.


Het zijn originele robotdieren die relatief weinig (zak)geld kosten. Dat maakt een Fingerling heel geschikt als cadeautje en om te verzamelen. Want er is een hele serie Fingerlings van verschillende dieren en in verschillende kleuren.

Dat verzamelen is extra leuk omdat deze robotdieren kunnen gaan zingen als je ze bij elkaar zet.

Kijk bij de aanbiedingen van Fingerlings voor al deze leuke robotdieren tegen een extra lage prijs.
Fingerlings zijn een product van de bekende speelgoedfabrikant WowWee uit Canada, de maker van onder andere de MiP en de CHiPPiesS.

Zie ook: Meer robotdieren
Zie ook: Fingerlings.com


Onderwerpen:
Fingerlings dieren vinger, robotdieren, robotdiertjes, robot vingerpoppen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.