De leukste robotdieren


Een robot huisdier kan een goed alternatief zijn voor een echt huisdier. Ze vragen geen verzorging, maar als je wilt spelen staan ze paraat. Hier kijken we naar de leukste robotdieren. Robothondjes en robotkatten maar ook andere virtuele dieren.


Teksta robothond

Het robothondje Teksta is een echte speelkameraad voor kinderen. Deze digitale pup kan trucs uithalen zoals een salto maken en hij reageert op licht, geluid en gesproken opdrachten. Ook kan dit robot huisdier blaffen en met een muisje, bal of bot spelen.Verzorg je hondje goed want aan de kleur van de ogen kun je zien of Teksta zich happy voelt. Teksta is in diverse varianten te koop, ook als robot kitten (foto bovenaan).

Fingerlings

Fingerlings zijn kleine robotdieren die je letterlijk om je vingers kunt winden. Ondanks hun kleine formaat zijn het echte robotdieren die reageren op aanraking, geluid en beweging. Ze bewegen en je kunt er mee spelen.


Fingerlings maken ook geluidjes, er zijn er zelfs die scheetjes en boertjes laten. De mogelijkheden verschillen per dier.  Je hebt ze onder andere als aapje, panda, eenhoorn en dino.

CHIPPie

CHIPPie is een robothondje die in vergelijking tot andere robothondjes goedkoop is maar wel het één en ander kan. CHIPPie is een pup die doet wat echte hondjes ook doen zoals achter de eigen staart aan rennen en blaffen, maar ook niezen, snuiven en kusjes geven.


Je kunt CHIPPie zelfs je kamer laten bewaken als je even weg bent. Eigenlijk zijn er meerdere CHIPPies want er zijn verschillende versies van dit robothondje verkrijgbaar, zowel als meisjeshond als jongetjeshond.

FurReal knuffelrobots

De robotdieren van FurReal Friends zijn niet de meest geavanceerde in hun mogelijkheden, maar wel de meest knuffelbare robots. Je hebt de FurReal Friends in de vorm van hondjes en katjes, maar ook als aapje, draakje, dino, ijsbeer en meer. Allemaal even zacht en knuffelbaar. 

FurReal Friends reageren op aanrakingen met bewegingen en tevreden geluidjes. Het zijn leuke virtuele huisdieren voor kinderen die dol op deze interactieve knuffels zijn.

Little Live Pets

Little Live Pets doen aan FurReal Friends denken. Zacht en knuffelbaar. Bovendien worden ze geleverd met een adoptie-certificaat.Ook de Little Live Pets zijn in de vorm van vele dieren te koop waarbij de robothonden en robotkatten het meest in trek zijn. Iedere Little Live Pet heeft zijn eigen mogelijkheden.

Zie ook: Meer robots en robotdieren


Onderwerpen:
Robot speelgoed, robotdieren, dier robots, robotdier.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.