ScienceX Smartscope. Microscoop werkt samen met smartphone en tablet


De ScienceX Smartscope van Ravensburger is speelgoed dat niet alleen heel leuk maar ook heel leerzaam is. Met de Ravensburger ScienceX Smartscope duik je namelijk in de microscopische wereld.

De ScienceX Smartscope is te koop bij de bekende speelgoedwinkels. Kijk hier voor alle ScienceX aanbiedingen. Het is bijzonder leuk educatief speelgoed waarbij een microscoop centraal staat die samenwerkt met de camera van iedere smartphone of tablet. Op je telefoon of tablet kun je de bijzondere microscopische wereld ondekken die je onder de Smartscope legt.


Een app is voor dit alles niet nodig. En de combi microscoop / smartphone (of tablet) werkt direct. Op deze manier haal je voor bijzonder weinig geld (kijk bij de bovenstaande aanbiedingen) een professionele microscoop binnen. Kinderen en jongeren kunnen van alles onderzoeken. vergroten en fotograferen.

Dit speelgoed is leuk voor iedereen in alle klassen van de lagere school en zelfs daarboven. Zelfs voor volwassenen is het leuk om met de Ravensburger ScienceX Smartscope te spelen. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor de laagste prijs van de ScienceX Smartscope microscoop.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.