Waveboarden: waveboard aanbiedingen van goede waveboards

Surfen kan ook zonder golven. Ja, zelfs zonder water. Met een waveboard surf je gewoon over het asfalt. Hier aanbiedingen van goede waveboards om te streetsurfen (waveboarden).

Waveboard aanbiedingen goede waveboards

Streetsurfen met een waveboard is een heerlijke actiesport die je gewoon op straat kunt beoefenen, of op een ramp voor skateboarders.

Je kunt streetsurfen, of waveboarden, zien als surfen, skaten en snowboarden in één, gewoon op straat. Het enige dat je nodig hebt is een waveboard. Kijk hier onder voor aanbiedingen van goede waveboards.Waveboard

Waveboard


Hoe werkt waveboarden?

Bij streetsurfen / waveboarden ga je vooruit door met je lichaam een vloeiende beweging te maken. Zo is je lichaamsbeweging de motor. En de straat raak je niet aan met je voeten! Je hoeft niet af te zetten en niet te steppen.

De waveboards die voor streetsurfen worden gebruikt hebben maar twee wieltjes. Deze kunnen 360 graden draaien. Ook de deckplates kunnen afzonderlijk van elkaar draaien.

Hoe sta je op een waveboard?
Een waveboard bestaat uit twee platforms. Je voorste voet plaats je in het midden van het voorste platform. Met de achterse voet zet je af, maak je snelheid en hou je op het achterste platform het board in balans.

Het is vrij lastig om op een waveboard meteen je voeten de juiste plek in te laten nemen. Je kunt echter via kleine sprongbewegingen de plaats van je voeten corrigeren zonder van je waveboard af te stappen. Beide voeten worden daarbij gelijktijdig opgeheven om niet uit evenwicht te raken. Een glad wegdek en een niet al te hoge snelheid zijn bij dit verplaatsen van de voeten noodzakelijk.


Waveboards

Waveboards


Hoe stuur je met een waveboard?
Bij het rijden plaats je een voet op elk van de platforms. Doordat de platforms van een waveboard apart van elkaar om de lengte-as kunnen draaien is het mogelijk om te sturen zonder de voeten van het waveboard te halen.

Hoe rij je op een waveboard?
Het board wordt vooruit bewogen door de achterste voet of beide voeten heen en weer te bewegen. Deze beweging lijkt meer op rolschaatsen dan op skateboarden.

Hieronder zie je een demonstratie van wat er allemaal met zo'n waveboard kan. Veel plezier met streetsurfen!Razor Ripstick beste waveboard test

De waveboards zijn getest. De Razor RipStik Air Pro werd na deze test als beste waveboard uitgeroepen. Niet verwonderlijk, want het Razor waveboard is een uniek waveboard van hoge kwaliteit. Wat maakt de Razor RipStik Air Pro tot zo'n goed waveboard?

Het is vooral de constructie van het Razor waveboard dat deze tot het beste waveboard uit de test maakt. De meeste andere waveboards bestaan uit twee losse platforms die met een buis van aluminium of metaal aan elkaar zijn bevestigd. 

De ontwerpers van de Razor RipStik Air Pro hebben echter voor een andere oplossing gekozen. Dit waveboard is uit één geheel gegoten van heel buigzaam kunststof. Deze kunststof is zo buigzaam dat deze met de bewegingen van de gebruiker meebeweegt. 


Beste waveboard test: Razor Ripstik

Maar natuurlijk wil het waveboard wel weer in zijn normale vorm terug. Dus het materiaal buigt terug als het kan. Dit zorgt voor een stabieler waveboard en meer eenvoudige manier van waveboarden.

En zo heeft de constructie van dit beste waveboard uit de test meer voordelen. Kijk bij de uitslag waveboard test op Testresults.nl voor meer informatie over de waveboard test en de Razor RipStik, het beste waveboard uit de test, of kijk bij de bovenstaande waveboard aanbiedingen om dit beste waveboard uit de test goedkoop te kopen.

Zie ook: 

Samenvatting:
Surfen kan ook op straat, het enige dat je daarvoor nodig hebt is een waveboard. Hiermee surf je over het asfalt. Op deze pagina zie je het waveboard in een video gedemonstreerd. Een goed waveboard goedkoop kopen? Bovenaan staan aanbiedingen van goede waveboards.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.