Streetsurfen met een waveboard (waveboarden)

Surfen kan tegenwoordig ook zonder golven. Ja, zelfs zonder water. Met een waveboard surf je gewoon over het asfalt. Streetsurfen is helemaal in deze zomer!


Streetsurfen met een waveboard is een heerlijke actiesport die je gewoon op straat kunt beoefenen, of op een ramp voor skateboarders.

Je kunt streetsurfen, of waveboarden, zien als surfen, skaten en snowboarden in één, gewoon op straat. Het enige dat je nodig hebt is een waveboard. Kijk hier voor de aanbiedingen van goede waveboards.


Bij streetsurfen / waveboarden ga je vooruit door met je lichaam een vloeiende beweging te maken. Zo is je lichaamsbeweging de motor. En de straat raak je niet aan met je voeten! Je hoeft niet af te zetten en niet te steppen.

De waveboards die voor streetsurfen worden gebruikt hebben maar twee wieltjes. Deze kunnen 360 graden draaien. Ook de deckplates kunnen afzonderlijk van elkaar draaien.

Hieronder zie je een demonstratie van wat er allemaal met zo'n waveboard kan. Veel plezier met streetsurfen!Zie ook: Meer sport speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.