Leer klok kijken met een leerklok, oefenklok of kalenderklok

Met een goede leerklok of oefenklok leert een kind klok kijken. Een kalenderklok voegt daar ook nog het leren van dagen en maanden aan toe.
Leerklok / Oefenklok / Kalenderklok kind Jumbo

Leer klokkijken met een mooie leerklok of oefenklok. En met een leerklok kun je niet alleen leren klokkijken, want er zijn veel leuke oefenklokken te koop voor meer dan alleen klokkijken leren. Neem bijvoorbeeld een kalenderklok, die je ook de dagen van de week, de maanden en de seizoenen leert.

Hier vind je al deze leerklokken

Alle leuke leerklokken, voor het leren van klok kijken (digitaal en analoog) en het leren van de dagen, maanden en jaargetijden vind je in het overzicht met aanbiedingen van deze kinderklokken hier onder. Daar vind je meer dan 250 leerklokken!

Je vindt daar veel houten leerklokken, maar ook digitale klokken (om digitaal te leren klok kijken) en andere moderne oefenklokken zoals de minutenklok hier onder.


Leerklok kind Flokoo

Moderne leerklok kind Flokoo

Leren klok kijken met een leerklok

Leren klokkijken, het ene kind is er wat sneller mee dan de andere. Maar een leuk hulpmiddel is nooit weg. Een leerklok of oefenklok is zo'n hulpmiddel. 

Met sommige leerklokken leert een kind zelfs veel meer dan de klokkijken alleen. De dagen van de week bijvoorbeeld, of de maanden of de seizoenen. Zo'n leerklok wordt een kalenderklok genoemd. Helemaal bovenaan zie je een afbeelding van zo'n kalenderklok.

Veel van deze leerklokken zijn van hout en hebben een vormgeving en uitstraling die je er toe uitnodigt de klokken op een prominente plek op de kinderkamer op te hangen. 

Houten leerklok of moderne oefenklok

Maar een moderner uiterlijk komt steeds vaker voor bij een leerklok. Net zoals gewone moderne klokken. Ook zijn er steeds meer leerklokken met digitale cijfers te vinden. De meeste echte klokken hebben immers ook vaak digitale cijfers in plaats van wijzers. .

Leerklok oefenklok New Classic Toys

Leerklok oefenklok New Classic Toys


Kijk bij de bovenstaande leuke oefenklokken / leerklokken voor alle goede leerklokken om klok te leren kijken. Je vindt daar ook kalenderklokken waarmee kinderen de maanden en seizoenen kunnen leren.

Je kunt in bovenstaand overzicht kiezen voor een digitale leerklok, een analoge leerklok, een interactieve oefenklok en een kalenderklok. Ook andere wensen kun je hierbij aanvinken om zo de voor jou beste leerklok te vinden.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed

Foto bovenaan: Jumbo houten leerklok

Samenvatting:
Op zoek naar een goede leerklok / oefenklok? Hierboven vind je ruim 300 oefenklokken / leerklokken. Met zo'n leerklok kan een kind leren klokkijken. Als de oefenklok ook een kalenderklok is, kunnen kinderen met deze leerklok ook maanden en seizoenen leren.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.