Tiptoi van Ravensburger. Spelend leren.

Aanbiedingen van TipToi het interactieve leer speelgoed van Ravensburger. TipToi maakt leren leuk!

Tiptoi speelgoed Ravensburger

Tiptoi, het vernieuwende leersysteem van Ravensburger, is een groot succes. Spelenderwijs kunnen kinderen van alles leren. Van talen, tot aardrijkskunde, geschiedenis, biologie en veel meer.

Met een digitale pen, de Tiptoi stift, kunnen kinderen op een afbeelding, voorwerp of tekst drukken waarna er een tekst, geluid of muziekje wordt afgespeeld. Zo komt de leerstof tot leven. Kinderen gaan leren zo leuk vinden!

Interesse in Tiptoi? Hier vind je het aanbod van Tiptoi speelgoed.

Steeds meer Tiptoi speelgoed

De mogelijkheden van het Tiptoi systeem zijn oneindig. Ravensburger heeft boeken, spellen en objecten ontworpen die samen met de Tiptoi stift kunnen worden gebruikt. En er komen steeds meer van deze Tiptoi producten bij. 

Bovendien kun je als bezitter van de Tiptoi pen gratis en eenvoudig regelmatig nieuwe audiobestanden van internet downloaden. Zo worden de mogelijkheden steeds meer uitgebreid.


Alle schoolvakken op een leuke manier gepresenteerd

Via Tiptoi kun je Engels, rekenen, lezen en muziek leren. Bovendien zijn er boeken en spellen waarbij je leert over het dierenrijk, over de middeleeuwen en nog veel meer. 

Dit zijn populaire Tiptoi speelgoed producten. Het betreft Tiptoi starter sets (tiptoi pen inbegrepen) en Tiptoi uitbreidingen. Natuurlijk kun je de pen ook los kopen.
 • Tiptoi Wereldatlas (starter set)
 • Tiptoi Globe
 • Tiptoi Boerderij (starter set)
 • Tiptoi Wereld van de Dinosaurussen
 • Tiptoi Bij ons thuis (taal) (starter set)
 • Tiptoi Leerspel Eerste letters
 • Tiptoi De Avonturen van Nijntje (cognitieve ontwikkeling)
 • Tiptoi Pocket boek Het Lichaam
 • Tiptoi Wij leren Engels
 • Tiptoi De wereld van muziek
 • Tiptoi Eerste getallen 
 • Tiptoi Avontuur in het Dierenrijk (biologie) 

Dit is nog maar een klein deel van alle mogelijkheden van Tiptoi. Er zijn namelijk nog veel meer TipToi boeken en starter sets.Tiptoi Globe

Noemenswaardig is de Tiptoi Globe, een wereldbol waarbij je heel veel aardrijkskundige informatie krijgt over de land, de stad of het gebied waarop je met de Tiptoi stift drukt.

Tik met de Tiptoi stift op een land en je krijgt gesproken informatie over het betreffende land. Ook over wereldsteden en andere geografische gebieden geeft de Tiptoi globe volop informatie. Met de interactieve 3D Tiptoi globe zijn ook diverse spellen te spelen (tot met een maximum van 4 spelers). 

Met z'n allen verken je met de TipToi globe de wereld via spelletjes waarvan je veel opsteekt.

Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed


Onderwerp:
Ravensburger Tiptoi speelgoed is heel leuk educatief speelgoed. Het interactieve TipToi speelgoed maakt leren leuk en motiveert een kind tot leren. Voor de Tiptoi Globe (Tiptoi wereldbol) en de Tiptoi Wereldatlas zijn erg leuk, maar er zijn meer interactieve TipToi leerboeken, bijvoorbeeld op het gebied van taal, rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, biologie enz. Ook voor een klein kind zoals een peuter of kleuter. Kijk hier boven voor TipToi aanbiedingen en koop Ravensburger Tiptoi goedkoop.
 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.