Tiptoi van Ravensburger. Spelend leren.

Tiptoi, het vernieuwende leersysteem van Ravensburger, is een groot succes. Spelenderwijs kunnen kinderen van alles leren. Van talen, tot aardrijkskunde, geschiedenis, biologie en veel meer.


Met een digitale pen, de Tiptoi stift, kunnen kinderen op een afbeelding, voorwerp of tekst drukken waarna er een tekst, geluid of muziekje wordt afgespeeld.

Steeds meer Tiptoi speelgoed

De mogelijkheden van het Tiptoi systeem zijn oneindig. Ravensburger heeft boeken, spellen en objecten ontworpen die samen met de Tiptoi stift kunnen worden gebruikt. En er komen steeds meer van deze Tiptoi producten bij. Bovendien kun je als bezitter van de Tiptoi pen gratis en eenvoudig regelmatig nieuwe audiobestanden van internet downloaden. Zo worden de mogelijkheden steeds meer uitgebreid.


Alle schoolvakken op een leuke manier gepresenteerd

Via Tiptoi kun je Engels, rekenen, lezen en muziek leren. Bovendien zijn er boeken en spellen waarbij je leert over het dierenrijk, over de middeleeuwen en nog veel meer. Dit is nog maar een klein deel van alle mogelijkheden van Tiptoi. Ook noemenswaardig is de Tiptoi Globe, een wereldbol waarbij je heel veel aardrijkskundige informatie krijgt over de land, de stad of het gebied waarop je met de Tiptoi stift drukt.

Interesse in Tiptoi? Hier vind je het aanbod van Tiptoi speelgoed.

Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed


Onderwerpen:
Ravensburger Tiptoi pen kopen, Tiptoi wereldbol. Tiptoi rekenen, dierenrijk.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.