Kinderlaptop: Speelgoed laptop peuter of kleuter

Aanbiedingen van Vtech kinder laptops en andere leuke speelgoed laptops voor kinderen. Kijk hier voor een leuke kinderlaptop (met aanbiedingen).

Kinderlaptop peuter 3 jaar 4 jaar Vtech

Peuters en kleuters zien hun ouders met de laptop in de weer en willen natuurlijk ook mee aan de slag. Maar dat is niet altijd zo'n goed idee. Gelukkig zijn er ook speciale "laptops" voor peuter en kleuter. Hier kijken we naar deze kinderlaptop, peuterlaptop en kleuterlaptop.


Wat is een kinderlaptop?

Op een kinder laptop draait geen Word en ook geen Google, maar wel leuke educatieve spelletjes die speciaal voor peuters, kleuters en kleine kinderen zijn ontwikkeld.

Vooral speelgoedfabrikant Vtech maakt veel van deze kinderlaptops, maar ook leercomputers in andere vormen zoals een kindertablet of kindersmartphone.

Vooral de kindercomputer is de vorm van een laptop zijn populair bij kleine kindjes. Het kind ziet zijn ouders ook met een laptop in de weer, en deze laptop heeft een grote aantrekkingskracht op een klein kind. Met een kinderlaptop het het kindje zijn eigen laptop, waarop het kind bovendien leuke spelletjes kan spelen.

En spelenderwijs leert de peuter, kleuter of klein kind daar van, want deze kinderlaptops worden niet voor niets leercomputer genoemd. Het is leuk educatief speelgoed.Aanbiedingen leuke kinderlaptops

Hieronder vind je een overzicht met alle Vtech kinder laptops (en dat zijn er heel veel) enaanbiedingen van deze en andere leercomputers en kinderlaptops


Hieronder we voorbeelden van enkele leuke Vtech kinderlaptops voor kinderen van verschillende leeftijden. Een babylaptop, een peuterlaptop, een kleuterlaptop en een leerlaptop voor iets oudere kinderen.Ontdekkings laptop baby (1 jaar, 2 jaar)

Zelfs een moderne baby kan tegenwoordig los op de kinder laptop. Voor kinderen vanaf een jaar is er al een Vtech babylaptop die dan ontdekkings laptop wordt genoemd. 

Met deze leercomputer voor de aller kleinsten leert de dreumes van 1 jaar of 2 jaar voorwerpen geluiden en cijfers herkennen. Natuurlijk beschikt deze kinderlaptop over vele knopjes om op te drukken en over vele geluidjes.

Kinderlaptop: Baby laptop Vtech

Kinderlaptop: Baby laptop Vtech


Kijk bij de Vtech kinder laptop aanbiedingen hier boven voor deze beste baby laptop, of voor een andere leuke kinderlaptop voor kinderen tot 3 jaar.Vtech peuter laptop  (3 jaar, 4 jaar)

De Vtech Challenger peuter laptop is een echte laptop om te zien. Deze kinderlaptop voor kinderen van 3 a 4 jaar is voorzien een muis, een touchpad, een toetsenbord.  Alles waarover de laptops van pappa en mamma ook beschikken. Zo'n kinderlaptop wil iedere peuter wel. 

Kinderlaptop 3 jaar 4 jaar Vtech peuter

Kinderlaptop peuter VtechBovendien beschikt deze peuterlaptop over leuke speelsoftware en leersoftware, Met leerzame spelletjes op het gebied van rekenen en muziek. Een leuke laptop voor een kind, om mee te spelen en ook wat te leren. 

Kijk bij de Vtech laptop kind aanbiedingen  voor de actuele lage prijs en alle mogelijkheden van deze leuke Vtech kinderlaptop voor een peuter van 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar,Vtech kinder laptop kleuter (4 jaar, 5 jaar) en kind basisschool

Meer serieus, maar toch heel leuk, wordt het bij deze Vtech kinderlaptop voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Deze kinderlaptop is een leercomputer vermomd als een echte laptop. De kinder laptop kent 90 leer activiteiten op het gebied van biologie, tekenen, muziek, taal (Spaans en Engels). wetenschap en wiskunde. Op verschillende niveaus voor het doorlopen van de basisschool.

Een speelgoed laptop kun je dit dus eigenlijk niet noemen. Het is meer een kinderlaptop waarmee kinderen spelenderwijs (en met veel plezier) kunnen leren.Kinderlaptop Vtech leerlaptop 4 jaar 5 jaar 6 jaar

Kinderlaptop Vtech leerlaptop

Dit is een heel goede kinderlaptop voor een wat ouder kind. Kijk bij de bovenstaande kinderlaptop aanbiedingen voor de laagste prijs en alle specificaties en mogelijkheden van deze laptop voor een kind.


Meer kinderlaptops

Vtech is absoluut de nummer één in leercomputers en kinderlaptops. Maar er zijn toch ook andere fabrikanten van dit soort leerzame kinderconputers. Zo heeft Playmobil de Playmobil City Life Leercomputer waarmee een kind vanaf 4 jaar kan leren rekenen en die beschikt over een uitwisbaar tekenblad. Fisher-Price heeft de Leerplezier gameconsole voor baby's van 1 of 2 jaar en Lixiboom heeft een kinderlaptop voor basisschool leerlingen.

En zo vind je nog veel meer leuke kinderlaptops bij de aanbiedingen hier boven.

Kijk in het bovenstaande overzicht met Vtech leerlaptops voor alle  peuterlaptops, kleuterlaptops en kinderlaptops van Vtech en andere goede speelgoed merken.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed.

Zie ook:

Foto's: Vtech

Onderwerp:
Kleine kinderen zoals een baby, peuter of kleuter willen graag een laptop, net zoals pappa en mamma. Voor deze kleine kinderen zijn er kinderlaptops, een leerlaptop met educatieve spelletjes vermomd als een laptop. Zo leert een kind via de kinder laptop spelenderwijs. Kijk hier boven voor voorbeelden van een baby laptop, een peuter laptop en een leercomputer  / kleuter laptop.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.