Kinderlaptop: Laptop peuter, kleuter of baby

Aanbiedingen van Vtech kinder laptops en andere leuke speelgoed laptops voor kinderen. Kijk hier voor een leuke kinderlaptop.

Kinderlaptop peuter Vtech

Peuters en kleuters zien hun ouders met de laptop in de weer en willen natuurlijk ook mee aan de slag. Maar dat is niet altijd zo'n goed idee. Gelukkig zijn er ook speciale "laptops" voor peuter en kleuter. Hier kijken we naar deze kinderlaptop, peuterlaptop en kleuterlaptop.
Op deze laptops draait geen Word en ook geen Google, maar wel leuke educatieve spelletjes die speciaal voor peuters en kleuters is ontwikkeld.

Vooral speelgoedfabrikant Vtech maakt veel van deze kinderlaptops, maar ook leercomputers in andere vormen zoals een kindertablet of kindersmarthone.

Overzicht leuke kinderlaptops


Hieronder vind je een overzicht met alle Vtech kinderlaptops (en dat zijn er heel veel) en een overzicht met aanbiedingen van andere leercomputers.


Hieronder we voorbeelden van enkele leuke Vtech kinderlaptops voor kinderen van verschillende leeftijden. Een babylaptop, een peuterlaptop, een kleuterlaptop en een leerlaptop voor iets oudere kinderen.

Ontdekkings laptop baby

Zelfs een moderne baby kan tegenwoordig los op de laptop. Voor kinderen vanaf een jaar is er al een Vtech babylaptop die dan ontdekkings laptop wordt genoemd. Met deze leercomputer voor de aller kleinsten leert de dreumes voorwerpen geluiden en cijfers herkennen. Natuurlijk zijn er vele knopjes om op te drukken en vele geluidjes.

Kinderlaptop: Baby laptop Vtech

Kinderlaptop: Baby laptop Vtech


Vtech peuter laptop

De Vtech Challenger peuter laptop is een echte laptop om te zien. Met een muis, een touchpad, een toetsenbord en alles waarover de laptops van pappa en mamma ook beschikken. Zo'n kinderlaptop wil iedere peuter wel. 

Peuter laptop Vtech

Laptop peuter VtechBovendien beschikt deze peuterlaptop over leuke speelsoftware en leersoftware, Met leerzame spelletjes op het gebied van rekenen en muziek.

Vtech laptop kleuter en kind basisschool

Meer serieus, maar toch heel leuk, wordt het bij deze Vtech kinderlaptop voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een leercomputer vermomd als een echte laptop. Met 90 leer activiteiten op het gebied van biologie, tekenen, muziek, taal (Spaans en Engels). wetenschap en wiskunde. Op verschillende niveaus voor het doorlopen van de basisschool.Kinderlaptop Vtech leerlaptop

Kinderlaptop Vtech leerlaptopKijk in het bovenstaande overzicht met Vtech leerlaptops voor meer peuterlaptops, kleuterlaptops en kinderlaptops van Vtech. Let op, deze zijn niet altijd in een Nederlandse versie te koop. Dat geldt wel voor de aanbiedingen van andere leercomputers hier boven.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed.


Foto's: Vtech

Onderwerp:
Kleine kinderen zoals een baby, peuter of kleuter willen graag een laptop, net zoals pappa en mamma. Voor deze kleine kinderen zijn er kinderlaptops, een leerlaptop met educatieve spelletjes vermomd als een laptop. Zo leren kinderen spelenderwijs. Kijk hier boven voor voorbeelden van een baby laptop, een peuter laptop en een leercomputer  / kleuter laptop.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.