Educatieve tijdschriften voor de jeugd

Educatieve tijdschriften voor de jeugd zijn razendpopulair. Vroeger had je de KIJK (bestaat nog steeds), maar tegenwoordig zijn er nog veel meer leerzame jeugdtijdschriften die de meest uiteenlopende vragen op een duidelijke en leuke manier beantwoorden.


Hier geven we een overzicht van de leukste educatieve jeugd-tijdschriften. Jeugdbladen die leuk zijn om te lezen (ook voor volwassenen) en waar je veel van opsteekt.

Op alle educatieve tijdschriften voor de jeugd die hieronder worden besproken kun je op BesteKopen.nl met hoge korting een proefabonnement nemen (je vindt ze onder de jeugdbladen).

Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is een eductief tijdschrift voor de jeugd dat antwoord geeft op heel veel en heel verschillende vragen. Zo Zit Dat richt zich daarbij op kinderen van 9 tot 15 jaar, maar het populair wetenschappelijke jeugdblad is ook hele leuk voor volwassenen om te lezen. Alle onderwerpen komen aan bod op een leuke manier, en ook de vragen zijn vaak grappig ("waarom is een banaan krom").

KIJK

KIJK is al meer dan 40 jaar een begrip als het aankomt op het op een duidelijke manier uitleggen van populair wetenschappelijke vraagstukken. Het tijdschrift KIJK is helemaal met zijn tijd meegegaan en spreekt daarom de jeugd nog steeds aan.

Know How

Iedere maand weer een hele reeks interessante artikelen en facinerende feiten. Maandelijks worden er door dit educatieve tijdschrift voor de jeugd honderden vragen op een duidelijke manier beantwoord.

Wetenschap in Beeld

Wetenschap is facinerend. Het populair wetenschappelijke maandblad Wetenschap in Beeld informeert je op een leuke manier Met nieuws, quizzen en achtergrondartikelen met gedetailleerde illustraties en prachtige foto’s. Wetenschap in Beeld is geschikt voor iets oudere kinderen.

7Days 

7Days is een ander soort tijdschrift voor jongeren, maar wel educatief. Iedere vrijdagochtend ontvang je deze weekkrant gericht op jongeren van 12 tot 18 jaar vol nieuws, tips en reportages. Het wereldnieuws, maar ook nieuws over films, games, mode, showbizz, muziek en alles dat jongeren nog meer interesseert.

Kijk op Beste Kopen voor proefabonnementen met hoge korting en voor meer informatie over deze educatieve tijdschriften voor de jeugd.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.