Goula: Leerzaam speelgoed voor peuter en kleuter

Aanbiedingen van het leerzame Goula speelgoed voor peuters en kleuters.

Goula speelgoed is populair speelgoed voor peuter en kleuter. Goula speelgoed is houten speelgoed van hoge kwaliteit en bovendien heel leuk leerzaam speelgoed van hout.

Goula houten spel

Goula houten speelgoed is er voor baby's, peuters en kleuters. Het aanbod aan Goula speelgoed bestaat uit houten puzzels voor kleine kinderen en ander leerzaam houten speelgoed. Educatief en leuk om mee te spelen.

Leerzaam en leuk speelgoed voor peuter en kleuter

Goula speelgoed is leerzaam en leuk speelgoed van hout. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van Goula speelgoed, en koop goedkoop Goula speelgoed voor baby, peuter en kleuter.


Goula houten speelgoed
Goula houten speelgoed

Informatie Goula speelgoed

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van leuk Goula speelgoed voor peuters en kleuters.

Goula houten puzzels

Goula puzzels zijn een zogenaamde texture puzzle. Deze kleurrijke puzzels voor de allerkleinsten zijn er vanaf 4 stukken. Met afbeeldingen van huisdieren en andere dieren, maar ook van beroepen en dingen in huis. 

Maar natuurlijk blijft het niet bij puzzels met 4 stukken voor de aller kleinste kinderen. Ook voor een wat ouder kan maakt Goula uitdagende puzzels.


Goula kalenderklok hout

Goula kalenderklok hout

Goula houten speelgoed klok

Voor een klein kind is een speelgoed klok ook educatief speelgoed. De Goula klok leert kinderen klokkijken en de Goula houten kalenderklok is er om de seizoenen te leren kennen. Zo is er voor iedere ontwikkelingsfase van peuters en kleuters leuk Goula speelgoed beschikbaar.

Goula Logic City spel

Populair Goula speelgoed is Goula Logic City. Dit in samenwerking met Jumbo uitgebrachte spel is gebaseerd op het bouwen van een stad met houten blokken. Dit spel, al te spelen door kinderen vanaf 3 jaar, helpt een kind bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht.

Goula Catch It!

Een ander educatief kinderspel van Goula en Jumbo is Goula Catch It! Dit is een dobbelspel gericht op kinderen van 3 tot 6 jaar. Het traint een peuter of kleuter bij het snel vinden en combineren van houten spelkaarten.

Goula Memo Friends

Het bekende memory spel in een Goula variant. Natuurlijk gemaakt van hout. Memory met mooie plaatjes die een klein kind aanspreken. In verschillende versies met onderwerpen als sprookjes en dieren.


Goula Logic City spel

Goula Logic City spel

Ander leuk Goula speelgoed

En zo maakt Goula nog veel meer leuk speelgoed waar een peuter, kleuter of klein kind ook nog wat van opsteekt. Hieronder een aantal populaire titels. Kijk bij de het Goula aanbieding overzicht boven voor alle informatie, prijzen en aanbiedingen.

  • Goula Happy Chickens: Gezelschapsspel wat kleine kinderen met hun ouders kunnen spelen.
  • Goula stapelspel: Stapel 12 houten konijnen op de manieren die speelkaarten aangeven.
  • Goula vormen puzzel XXL: Met heel grote puzzelstukken die in elkaar gepast moeten worden.
  • Goula magneetpuzzel: Vang houten insecten met een magnetische hengel en laat deze op de juiste plek zakken.
  • Goula moza├»ek puzzel: Weer een ander soort puzzel. Dit maal moeten er pins op de juiste plek in het puzzelbord worden gestoken.
  • Goula appel spel: Dit spel leert kleine kinderen rekenen door middel van appels.
  • Goula 3 kleine biggetjes: Spannend maar ook leerzaam spel voor peuters waarbij biggetjes aan de wolf moet ontsnappen.
  • Goula rekenstaafjes: Kinderen vanaf 3 jaar kunnen met dit Goula rekenspel leren optellen, aftrekken, maar ook vermenigvuldigen en delen. En dat alles spelenderwijs.
En dit zijn nog maar enkele van de vele educatieve Goula spellen voor peuter en kleuter.

In bet bovenstaande Goula aanbieding overzicht vind je aanbiedingen van al dit leerzame maar ook leuke Goula speelgoed voor een klein kind.

Zoek je leuk educatief speelgoed voor de allerkleinsten, voor peuters of voor kleuters? Kijk dan vooral eens bij Goula speelgoed.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed


Onderwerp:
Goula maakt educatief speelgoed voor peuter en kleuter. Goula speelgoed zijn vaak educatieve puzzels voor een klein kind. Een Goula educatieve puzzel is leerzaam speelgoed voor een peuter of kleuter en bovendien leuk om mee te spelen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.