Engino speelgoed. Educatief speelgoed om te bouwen

Engino speelgoed is educatief bouwspeelgoed. Technisch speelgoed waarmee je complexe bouwwerken kunt maken.

Engino speelgoed

"Play to invent" is het motto van Engino speelgoed, en dat is een prima beschrijving voor dit leerzame speelgoed. Engino speelgoed is 3D constructiespeelgoed. De onderdelen van dit bouwspeelgoed kunnen tot wel 6 kanten met elkaar verbonden worden.

Dit stelt je in staat om complexe bouwwerken met Engino te maken zoals de London Eye caroussel, de Eiffeltoren, zonne-energie auto's en ingewikkelde voertuigen.

Hier koop je voordelig Engino speelgoed

Wil je weten wat er allemaal aan Engino speelgoed te koop is, en wat dit unieke speelgoed kost? Kijk dan bij het overzicht Engino speelgoed en koop dit speelgoed tegen de laagste prijs.Engino speelgoed is in diverse series te koop. Je hebt bijvoorbeeld Engino Inventor waarmee vooral auto's, vliegtuigen, motoren en andere voertuigen worden gebouwd en Engino STEM, educatief constructiespeelgoed dat is gebaseerd op wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde, en wordt geleverd met heel veel aanvullende informatie

Engino Inventor speelgoed

Engino Inventor is een serie constructiespeelgoed dat is bekroond met vele awards. Bijvoorbeeld de internationaal hoog aangeschreven Dr.Toy Award voor het beste educatieve instructie speelgoed. De serie bestaat vooral uit voertuigen, zowel auto's en vliegtuigen als motoren en industriƫle apparaten. Met elke bouwset die je koopt kun je meerdere modellen maken. Dat aantal varieert van 4 tot 16 modellen. Daarnaast kun je natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken.

Engino speelgoed: technisch bouwspeelgoed

Engino Inventor 


Er worden voor enkele modellen bouwtekeningen meegeleverd, en de rest kun je gratis downloaden via internet. Voor instructies zijn er ook 3D apps te downloaden (Android en Apple).

Engino STEM speelgoed

De Engino Discovery STEM serie gaat nog een stapje verder. Wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde worden gecombineerd bij dit constructiespeelgoed dat is ontwikkeld door gekwalificeerde docenten, pedagogen en academici.

Engino Discovering STEM
Engino Discovery STEM


Deze pakketten bestaan niet alleen uit onderdelen en bouwtekeningen, maar ook uit leermateriaal waarin op een leuke manier uitleg word gegeven over constructies, machines, mechanica, robotica, programmeren, duurzame energie en zwaartekracht. Dit educatieve materiaal sluit natuurlijk helemaal aan bij de Engino Discovering STEM bouwpakketten.

Engino Newton's Laws

Engino Newton's Laws is een bouwdoos die is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017. Bij Engino Newton's Laws  worden zwaartekrachten, kinetische energie en evenwicht van krachten in de praktijk gebracht. Dat gebeurt via acht werkende modellen bouwen zoals een ballistische katapult, een windmolen die door zwaartekracht wordt  aangedreven en een vliegtuig die via een ballon werkt.

Engino technisch speelgoed
Engino Discovery STEM technisch speelgoed

Met dit educatieve Engino speelgoed leren kinderen spelenderwijs de wetten van Newton te begrijpen en toe te passen. Het bijgeleverde boekje geeft heel veel informatie over de wetten van Newton en een quiz.

Kijk bij het bovenstaande overzicht van Engino speelgoed voor Engino Newton's Laws en ander educatief constructiespeelgoed van dit merk tegen de laagste prijs.

Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed


Onderwerp:
Engino speelgoed is technisch bouwspeelgoed waarmee je complexe bouwwerken kunt maken.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.