Leuke rekenspellen

Zoek je een rekenspel dat niet alleen helpt bij het leren rekenen, maar ook leuk is om te spelen? Kijk dan eens bij deze leuke rekenspellen.

Rekenspel kind leren rekenen spel

Van de vele educatieve spellen die er te koop zijn, zijn rekenspellen wellicht de meest leerzame.. We kijken hier naar enkele leuke en heel educatieve rekenspellen.

Aanbiedingen van alle rekenspellen

Hieronder vind je een overzicht van al deze spellen om te leren rekenen. Honderden rekenspellen voor kinderen van alle leeftijden. Voor een kind van 2 jaar die de cijfers nog moet leren, voor een peuter of kleuter die de eerste stappen van het rekenen onder de knie wil krijgen of voor een ouder kind dat oefening bij het rekenen nodig heeft.


Voorbeelden leuke rekenspellen kind

Een goed rekenspel is niet alleen een leerzaam spel, het is ook een leuk spel voor kind om te spelen. 
Hieronder een paar voorbeelden van rekenspellen die je in bovenstaande aanbieding lijst kunt vinden.


De nummers met Dora
Rekenen voor beginners met het Dora leer rekenen rekenspel. Het is een bordspel voor 2 tot 4 personen wat gericht is op kinderen vanaf ongeveer vier jaar tot en met zes jaar. Dora en Boots spelen de hoofdrol in dit rekenspel en leren spelenderwijs rekenen.Leren rekenen met Dora
Nummers leren met Dora


Ratz Fatz in de Klas

Educatieve spellen van Haba. Niet alleen rekenspelletjes maar ook leerzame spellen waarmee je spelenderwijs leert schrijven en tekenen, en meer vaardigheden aanleert. 

De woord, schrijf en rekenspelletjes hebben meerdere moeilijkheidsgraden en zijn daardoor geschikt voor een brede groep kinderen, van 5 tot 12 jaar.

Rekenspelletje Ratz Fatz

Rekenspelletje Ratz Fatz


Ratz Fatz is hele educatieve software met verhaaltjes, gedichtjes en raadsels die kinderen heel goed voorbereid op de werkzaamheden op school.

Loco Rekenspel
Misschien wel het meest bekende rekenspel is het Loco Rekenspel. Leuk om te spelen en leerzaam. Het Loco Rekenspel bevat 62 loco cijferblokjes, 10 speelkaarten met opdrachten voor optellen en aftrekken en 10 speelkaarten voor de tafels van 1 tot 10.


Loco rekenspel kinderen

Loco rekenspel kinderen


Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor meer informatie over deze rekenspellen en hun prijs. Je vind daar nog veel meer leuke spellen waarmee een kind kan leren rekenen op een heel leuke en motiverende manier.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed


Onderwerp:
Bij de rekenspel aanbiedingen vind je honderden rekenspellen die je goedkoop online kunt kopen. Een aantal leuke rekenspellen brengen we als voorbeeld onder de aandacht, zoals het Loco rekenspel, Ratz Fatz rekenspellen en nummers leren met Dora voor een klein kind.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.