Leuke rekenspellen

Van de vele educatieve spellen die er te koop zijn, zijn rekenspellen wellicht de meest leerzame.


We kijken hier naar enkele leuke en heel educatieve rekenspellen.

Kijk bij aanbiedingen van alle rekenspellen voor meer informatie en de prijzen van deze en andere rekenspellen.

De nummers met Dora
Rekenen voor beginners met het Dora leer rekenen rekenspel. Het is een bordspel voor 2 tot 4 personen wat gericht is op kinderen vanaf ongeveer vier jaar tot en met zes jaar. Dora en Boots spelen de hoofdrol in dit rekenspel en leren spelenderwijs rekenen.Ratz Fatz in de Klas
Educatieve spellen van Haba. Niet alleen rekenspelletjes maar ook leerzame spellen waarmee je spelenderwijs leert schrijven en tekenen, en meer vaardigheden aanleert. De woord, schrijf en rekenspelletjes hebben meerdere moeilijkheidsgraden en zijn daardoor geschikt voor een brede groep kinderen, van 5 to 12 jaar.Ratz Fatz is hele educatieve software met verhaaltjes, gedichtjes en raadsels die kinderen heel goed voorbereid op de werkzaamheden op school.

Loco Rekenspel
Misschien wel het meest bekende rekenspel is het Loco Rekenspel. Leuk om te spelen en leerzaam. Het Loco Rekenspel bevat 62 loco cijferblokjes, 10 speelkaarten met opdrachten voor optellen en aftrekken en 10 speelkaarten voor de tafels van 1 tot 10.Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor meer informatie over deze spellen en hun prijs.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.