Vtech Magisch Bureau

Het Vtech Magisch Bureau is interactief speelgoed voor peuter en kleuter. Dit Vtech bureau kent heel veel mogelijkheden. Hier informatie en een aanbieding.

Vtech Magisch bureau speelgoed

Vtech heeft een grote naam op het gebied van leercomputers en ander educatief speelgoed voor peuters en kleuters. Maar het Vtech Mijn Magisch Bureau is toch wel heel speciaal. Dit is een elektronische leertafel, een krijtbord en een tekentafel in één.

Kijk de video hieronder maar om het Vtech bureau in werking te zien (Het filmpje is in het Frans, maar geeft wel een goed beeld van de mogelijkheden). Eigenlijk beschikt het Vtech Magisch Bureau uit drie verschillende speeltafels waarbij je de ene tafel alleen maar hoef weg te klappen om de volgende te krijgen. 

Het Vtech Magisch bureau is heel leuk creatief speelgoed, en nog leerzaam bovendien.
En het interactieve Vtech bureau is een echte kinder gadget. Kinderen zijn dan ook dol op het VTech Magisch Bueau.

Het Vtech Magisch Bureau is voorzien van een interactief led-scherm met animaties, maar ook van een muziekspeler, een klok en een pennenhouder. En ook belangrijk, een krukje om op te zitten. 

Via het interactieve bureaublad kunnen peuters en kleuters letters, letterklanken en woorden leren. Dit Vtech bureau is met name geschikt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Interesse in het Magische bureau van Vtech? Kijk dan bij de bovenstaande aanbiedingen van Vtech speelgoed om dit magische bureau goedkoop te kopen.


Zie ook:


Onderwerp:
Het Vtech Magisch Bureau is een echte kinder gadget. Een peuter, kleuter of jong kind kan interactief met dit magische bureau spelen. Bovendien is het Vtech Magisch Bureau, zoals veel Vtech speelgoed, educatief en interactief. Kijk boven voor een aanbieding van dit Vtech magische bureau.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.