Leren met Jumbo 'Ik Leer'


Spelend leren op een leuke manier, dat kan met de Ik Leer pakketten van spelfabrikant Jumbo. Deze Jumbo Ik Leer spellen zijn er voor kinderen vanaf een jaar of 2 tot aan een jaar of 7.


Het begint met het herkennen en benoemden van vormen en kleuren en eindigt met leren lezen, schrijven en zelf het coderen van computers.

Titels uit de Ik Leer serie
Ik leer vormen en kleuren
Ik leer tegenstellingen
Ik leer, op weg naar groep 1
Ik leer, op weg naar de kleuterschool (Vlaamse versie)
Ik leer, op weg naar de basisschool (met Woezel en Pip)
Ik leer cijfers
Ik leer letters
Ik leer letters schrijven
Ik leer, op weg naar groep 3
Ik leer lezen
Ik leer schrijven
Ik leer lettergrepen
Ik leer sommetjes
Ik leer rekenen
Ik leer coderen

Speciale versies:
Ik leer begrippen (mini)
Ik leer babydieren (mini)
Ik leer bij kleur (vraag en antwoordspel)

Kijk voor al dit Jumbo Ik Leer speelgoed tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van Ik Leer.

Met de Ik Leer pakketten leren kinderen spelenderwijs en op een leuke manier. De meeste van deze pakketten bestaan uit een koffertje met kaarten en opdrachten. De manier van leren verschilt per pakket. Zo leer je bij 'Ik leer lezen" (foto bovenaan) op 3 niveaus steeds beter lezen. Het begint bij woordjes naleggen, daarna ga je de letters zoeken en ten slotte moet er echt gespeld worden.Bij 'Ik leer rekenen' waarvan je hier een foto ziet bevat de koffer 83 opdrachten op 6 niveaus. Van eenvoudig tot het echte rekenwerk. Je leert cijfers herkennen, tellen. optellen, vermenigvuldigen e.d. De basis voor het rekenen, afgestemd op heel jonge kinderen.

Voor de kleinere kinderen zijn er koffertjes voor het leren van vormen, kleuren en tellen. Als voorbereiding op de eerste schooldag zijn er gemixte pakketten voor groep 1 en groep 3. Kijk voor alle mogelijkheden bij de eerder genoemde aanbiedingen van Ik Leer.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Jumbo ik leer lezen, Jumbo ik leer schrijven, ik leer rekenen koffer, coderen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.