Speelgoed stofzuigerKinderen spelen graag na wat ze hun moeder of vader zien doen. Dat verklaart de populariteit van speelgoed keukentjes, speelgoed werkbanken en ander imitatie / rollenspel speelgoed zoals de speelgoed stofzuiger.

In die categorie speelgoed valt ook de levensechte Bosch speelgoed-stofzuiger.
Deze rode "net echt" speelgoed stofzuiger kan echt stofzuigen. De Bosch speelgoed stofzuiger is namelijk voorzien van een motortje dat werkt op batterijen. 

Door het venster zijn lichte polystyreen balletjes te zien die opwaaien. Dat geeft een zeer realistisch effect. De speelgoedstofzuiger lijkt echt te werken.

Miele speelgoed stofzuiger
Miele speelgoed stofzuigerDe Bosch speelgoed-stofzuiger is een replica van een echte Bosch stofzuiger. Dat maakt het spelen voor de kinderen natuurlijk alleen maar leuker en echter. Zo vind je hier onder ook andere replica speelgoed stofzuigers zoals de bovenstaande Miele speelgoed stofzuiger.
 

Bij deze leuke speelgoed stofzuiger vind je ook andere leuke nagemaakte stofzuigers. zoals de Dyson speelgoed stofzuiger, de Miele speelgoed stofzuiger en de Henry speelgoed stofzuiger. Al deze bekende stofzuiger zijn in het bovenstaande overzicht als speelgoed stofzuiger terug te vinden.

Speelgoed stofzuiger Henry

Speelgoed stofzuiger Henry


Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.

Foto bovenaan: Bosch speelgoed stofzuiger


Onderwerp:
Bekende stofzuigers zijn soms ook als speelgoed stofzuiger te koop. Hier boven vind je onder meer de Bosch speelgoed stofzuiger, de Miele speelgoed stofzuiger en de Henry speelgoed stofzuiger. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.