De leukste Vtech tablets voor peuters


Peuters zien pappa en mamma op hun tablet bezig, en willen dat ook wel! Maar voor kindjes van een jaar of 3, 4, is een gewone tablet natuurlijk veel te ingewikkeld. Gelukkig zijn er speciale tablets voor peuters en kleuters. Met name Vtech heeft een hele reeks  geschikte peuter-tablets en kinder-tablets.


Over het web surfen is er met deze tablets voor peuters nog niet bij. Maar ze kunnen er wel spelletjes op spelen die bij hun leeftijd passen. En de lichtjes en geluidjes die deze peutertablets produceren vinden ze natuurlijk helemaal geweldig.

Hieronder vind je een selectie van vijf leuke tablets voor kinderen die geschikt zijn voor peuters. Het begint met twee echte peutertablets, dan een tablet voor peuters en kleuters en tenslotte twee kindertablets voor kinderen van drie jaar tot de bovenbouw.

Kijk bij alle tablets voor kinderen voor al deze (en andere) tablets en hun laagste actuele winkelprijs.

Vtech Woezel & Pip tablet 

Negen activiteiten kent deze "My First Tablet" van Vtech en Woezel & Pip. Spelen, leren, Woezel & Pip liedjes, lichtpatronen, alles dat peuters leuk vinden zit op deze Vtech Woezel & Pip tablet voor peuters.Deze tablet en alle activiteiten zijn ontwikkeld voor kinderen van 6 maanden tot en met 3 jaar. Deze tablet is dan ook heel makkelijk te bedienen en kan heel wat stoten verdragen. De originele Woezel & Pip stemmen zijn te horen in de teksten en liedjes. De kleintjes zijn er dol op!

Vtech Teletubbies tablet

Heeft de kleine meer met Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po? Dan zal hij of zijn deze Teletubbies tablet van Vtech helemaal geweldig vinden. Deze tablet gericht op kinderen tot en met 3 jaar zit vol leuke melodietjes, liedjes, animaties en geluiden voor jongens en meisjes in die prille leeftijd.Dezelfde stemmen als die van de TV serie hebben de stemmen op deze tablet voor peuters ingesproken. Vanzelfsprekend is deze peutertablet leerzaam en goed voor de ontwikkeling van de peuter. Tellen, letterklanken, voorwerpen benoemen en veel meer wordt spelenderwijs aangeleerd.

Vtech Cars tablet

Deze Vtech Cars tablet is voor ietsje oudere kinderen dan de voorgaande twee. Vtech heeft deze ontwikkeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. De activiteiten gaan dus ietsje verder in moeilijkheid. Kinderen kunnen met deze Cars tablet leren tellen en ze leren tellen, maar ook voor het leren van het alfabet en de eerste stappen op het gebied van spellen en rekenen is dit een leuk stuk leerzaam speelgoed. Zelfs typen leren ze een beetje, want deze tablet beschikt over een QWERTY toetsenbord.De originele Nederlandse stem van Bliksem McQueen is op deze tablet voor peuters en kleuters te horen en grappige karakteranimaties moedigen aan om op ontdekkingsreis te gaan met Bliksem McQueen en zijn vriendjes. En tijdens deze zoektocht leren de kindjes heel veel.

Vtech Storio kindertablet

De Vtech Storio is een tablet voor kinderen die van een heel andere orde is dan bovenstaande kindertablets. Deze tablet is geschikt voor peuters, maar ook voor kleuters en lage school leerlingen. Meer dan de bovenstaande tablets is dit namelijk een echte tablet, met bijvoorbeeld de ondersteuning voor (geselecteerde) Android apps.Dat betekent dat er een grote diversiteit aan spelletjes, muziekjes, verhalen en video's beschikbaar is voor deze kindertablet. Verder beschikt deze tablet over een 5 inch HD scherm en een draaibare cameralens. Kinderen kunnen filmen en fotograferen en deze fimpjes en foto's bewerken met meer dan 60 te gekke effecten.

20 apps worden er meegeleverd, maar via de Explor@Park website zijn er nog veel meer apps te downloaden.

De Vtech Storio kindertablet is natuurlijk wel wat duurder dan bovenstaande peutertablets maar deze tablet blijft leuk naarmate het kindje ouder wordt dankzij de vele apps voor peuter, kleuter en kinderen van onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Vtech DigiGo

Ook de Vtech DigiGo groeit met het kindje mee. Peuters vanaf 3 jaar kunnen er al heerlijk mee spelen, maar dankzij de vele beschikbare apps blijft het leuk tot en met een jaar of zeven.De Vtech DigiGo beschikt over WiFi en een camera met draaibare lens. Ook op deze Vtech kindertablet werken de vele apps die te vinden zijn op de Explor@Park website.

Kijk in het bovenaan in dit artikel genoemde link naar alle tablets voor peuters voor alle prijzen en alle informatie van de genoemde tablets voor kinderen.

Zie ook: Meer elektronisch speelgoed tips


Onderwerpen:
Peuter tablet peuter, Vtech tablets peuter, kindertablet peuter, Vtech DigiGo, Vtech Storio, peutertablet.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.