Vtech tablet: Kindertablet voor peuter, kleuter of baby

Vtech maakt leuke kindertablets voor een kind van 1 jaar tot 6 jaar. Kijk hier voor Vtech kindertablet aanbiedingen.

Kindertablet tablet peuter


Sommige van deze Vtech tablets zijn al te gebruiken door een baby van 9 maanden. Maar naast zo'n baby tablet kun je ook kiezen voor een kindertablet voor een peuter en kleuter. Vtech maakt een hele reeks kindertablets.

Je hebt een Vtech Touch baby activiteiten tablet, een Vtech Junior tablet activity center voor een peuter, een Vtech Storio kindertablet voor een kleuter en veel meer. Hieronder kijken we naar diverste Vtech tablets voor peuter, kleuter of baby.

Of kijk bij de onderstaande Vtech kindertablet aanbiedingen voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van iedere kindertablet voor baby, peuter of kleuter.


Vtech kindertablet met keyboard peuter

Vtech kindertablet peuter met keyboard

Peuter tablet

Een peuter ziet pappa en mamma op hun tablet bezig, en een nieuwsgierige peuter dat ook wel! Maar voor kindjes van 2 jaar, 3 jaar of 4 jaar is een gewone tablet natuurlijk veel te ingewikkeld. Gelukkig zijn er speciale tablets voor peuters en kleuters. Met name Vtech heeft een hele reeks  geschikte peutertablets, kleutertablets en kindertablets voor iets oudere kinderen.

Over het web surfen is er met deze tablets voor peuters nog niet bij. Maar een peuter kan op de kindertablet wel spelletjes spelen die bij zijn of haar leeftijd passen. En de lichtjes en geluidjes die deze peutertablets produceren vinden ze natuurlijk helemaal geweldig.

Hieronder vind je een selectie van kindertablets voor kinderen van diverse leeftijden. Van 9 maanden tot de onderbouw van de lagere school.

Baby tablet

Naast kindertablets voor peuter en kleuter maakt Vtech ook baby tablets, Dit zijn activity centers (activiteiten tablet) in de vorm van een tablet. Hierop kan een baby muziekjes afspelen, plaatjes laten oplichten, geluiden laten klinken en veel meer door de tablet te bedienen.

Vtech kindertablet baby

Vtech kindertablet baby


Ook de baby tablets vind je in het bovenstaande kindertablet aanbieding overzicht.

Vtech Woezel & Pip tablet 


Een voorbeeld van een Vtech kindertablet voor een baby of peuter is de Woezel en Pip tablet,

Negen activiteiten kent deze "My First Tablet" van Vtech en Woezel & Pip. Spelen, leren, Woezel & Pip liedjes, lichtpatronen, alles dat peuters leuk vinden zit op deze Vtech Woezel & Pip tablet voor peuters.


Vtech kindertablet peuter

Woezel & Pip tablet peuter baby


Deze tablet en alle activiteiten zijn ontwikkeld voor kinderen van 6 maanden tot en met 3 jaar. Deze tablet is dan ook heel makkelijk te bedienen en kan heel wat stoten verdragen. De originele Woezel & Pip stemmen zijn te horen in de teksten en liedjes. De kleintjes zijn er dol op!

Kijk bij de bovenstaande Vtech kindertablet aanbiedingen om deze Woezel & Pip tablet goedkoop te kopen.

Vtech Storio kindertablet

De Vtech Storio is een tablet voor kinderen die van een heel andere orde is dan bovenstaande kindertablets. Deze tablet is geschikt voor peuters, maar ook voor kleuters en lage school leerlingen. 

Meer dan de bovenstaande kindertablets is dit namelijk een echte tablet, met bijvoorbeeld de ondersteuning voor (geselecteerde) Android apps.


Vtech Storio kindertablet

Vtech tablet peuter / kleuter


Dat betekent dat er een grote diversiteit aan spelletjes, muziekjes, verhalen en video's beschikbaar is voor deze kindertablet. Verder beschikt deze tablet over een 5 inch HD scherm en een draaibare cameralens. Kinderen kunnen filmen en fotograferen en deze fimpjes en foto's bewerken met meer dan 60 te gekke effecten.

20 apps worden er met deze Vtech kindertablet meegeleverd, maar via de Explor@Park website zijn er nog veel meer apps te downloaden.

De Vtech Storio kindertablet is natuurlijk wel wat duurder dan bovenstaande babytablets en peutertablets maar deze tablet blijft leuk naarmate het kindje ouder wordt dankzij de vele apps voor peuter, kleuter en kinderen van onderbouw, middenbouw en bovenbouw.


Kijk in het bovenaan in dit artikel genoemde link naar alle tablets voor peuters voor alle prijzen en alle informatie van de genoemde tablets voor kinderen.

Zie ook: 
Hier kijken we naar Vtech kindertablets voor baby, peuter en kleuter. Een kindertablet voor een baby (1 jaar, 2 jaar), peuter (3 jaar, 4 jaar) of kleuter (5 jaar, 6 jaar). De Vtech Storio kindertablet is zelf voor een ouder kind nog leuk. Met aanbiedingen van al deze kindertablets,
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.