Science 4 You: Scheikunde proefjes voor een kind

Aanbiedingen van Science 4 You speelgoed. Science4You maakt dozen met daarin materialen waarmee een kind proefjes kan doen.
Proefjes kinderen

Science 4 You is een reeks dozen met leuke proefjes en experimenten en zelf te maken uitdagingen voor kinderen. Zelf snoepjes, zeep of parfum maken? Het kan allemaal met de proefjes van Science 4 You (Science for You). 

En er zijn nog veel meer proefjes met Science 4 You te doen, want dit zijn maar drie van de tientallen dozen met scheikunde proefjes, natuurkunde proefjes en andere experimenten voor kinderen. Een aantal van de leukste experimenteer sets van Science 4 You halen we er hier uit.

Overzicht van alle experimenten

Aanbiedingen van alle Science4You dozen met proefjes kun je je vinden bij overzicht met alle Science 4 You experimenten. Kijk daar voor de uitgebreidere informatie en actuele prijs van onderstaande experimenteerdozen en nog meer van deze sets.

Populaire wetenschap, experimenteren en scheikunde en natuurkunde voor kinderen komen samen bij deze leuke proefjes en experimenten. Kijk vooral eens naar onderstaande dozen:

Zelf parfum maken

Vooral bij meiden is deze experimenteer set populair. Doe proefjes met geuren, en ontwikkel je eigen parfum met de Science4You Parfumfabriek. Begin je eigen geurlijn!

Zelf parfum maken / proefjes

Zelf parfum maken voor een kind

Je experimenteert met geurstoffen en leert over de verschillende technieken om parfum te maken. Maak je eigen parfum of luchtverfrisser. Het bijbehorende boekwerk geeft je alle uitleg, maar je kunt ook zelf aan de gang met geurtjes. Een ideale set met proefjes voor wie van lekkere geurtjes houdt.

Kijk voor meer informatie en de prijs bij de bovenstaande Science 4 You proefjes.

Zelf snoep maken

Heb je meer met smaak dan met geur? En hou je van zoet? Dan is experimenteren met de Snoepfabriek van Science4You nog meer geschikt voor jou. Met deze experimenteer set maak je eigen snoepjes!

Maak zelf snoep. Experimenten doos

Maak je eigen snoep. Experimenten voor een kindGeen geurlijn, maar je eigen snoep. Met deze set leer je hoe je een lolly of een geleisnoepje maakt. Mooi en vooral lekker. Helemaal naar jouw smaak. En van bekende ingrediƫnten zoals yoghurt en frisdrank. De Science 4 You experimenteer set bevat wel 40 experimenten om snoep te maken. Deze set was speelgoed van het jaar in Engeland.

Zelf viezigheid maken

Als je het goed hebt gedaan was het bovenstaande snoep lekker en rook je eigen parfum goddelijk. Maar bij de Jakkie Fabriek van Science4You is het een compleet ander verhaal. Hoe smeriger hoe beter!

Stinkbom maken
Scheikunde proefjes: Proefjes stinkbom en schetengeur


Deze experimenteer doos bevat 13 van de meest gore proefjes. Maak je eigen snot, slijm of poep (nou ja, op een andere manier dan normaal). Ontwikkel de meest walgelijke schetengeur. Of een stinkbom. En het is nog allemaal wetenschappelijk verantwoord ook!

Ook deze bij ouders minder populaire experimenteer set is te vinden bij de eerder genoemde overzicht met Science 4 You proefjes.

Zelf zeep maken

Gelukkig kun je de bovenstaande viezigheid weer afwassen met je eigen zeep. Wel eerst even maken met deze Science4You Zeepfabriek. Maak je eigen zeep, niet alleen met de geur van je keuze, maar ook in de vorm van je keuze.

Zelf zeep maken: Proefjes Science 4 You
Zelf zeep maken: Proefjes kind Science 4 You


Deze proefjes voor kinderen zijn zeer leerzaam, want je leert hoe je zeep maakt. Maar je maakt ook je eigen unieke zeep, met een eigen vorm en eigen geur. Maar ook met ingrediƫnten zoals havermout en gedroogde bloemen. Maak met deze wetenschappelijk set je eigen geparfumeerde zeep. In het overzicht vind je alle informatie en de laagste actuele prijs.

Scheikunde experimenten

De naam zegt het al, de Scheikunde 1000 experimenten set set is een heel leuke doos met een veel, en heel diverse, proefjes op scheikundig gebied. Geen 1.000, maar wel 73 experimenten en proefjes, en ook dat is veel!


Scheikunde proefjes kind Science4You


Voor kinderen met interesse in scheikunde en in experimenten is dit een geweldige set met proefjes! Heel allround en heel divers. En ook heel uitdagend en leerzaam, een echte aanrader op dit gebied.

Meer Science4You experimenten sets

En zo heeft Science4You nog veel meer leuke dozen met experimenten. 


  • Anti virus laboratorium proefjes
  • Lipstick en Gloss (lipgloss en lippenstift maken)
  • Techniek Fabriek (proefjes met elektriciteit)
  • Zelf tattoos maken
  • Proefjes met magnetisme
  • Windmolen Experimenteerset
  • Slijm fabriek
  • Magische Goocheltrucs
  • Maak explosief schuim
En zij er nog veel meer Science 4 You experimenteerdozen met proefjes voor een kind. Bij het bovenaan genoemde overzicht met Science 4 You proefjes vind je ze allemaal!

Zie ook: 


Samenvatting:
Science4you biedt experimenteer dozen met proefjes voor kinderen. Het betreft scheikunde proefjes, natuurkunde proefjes en andere experimenten voor kinderen. Science 4 You ontwikkelt deze experimenten voor kinderen. Hierboven kijken we naar enkele experimenteerdozen o.a. voor het zelf maken van parfum, zelf zeep maken, zelf snoep maken en leuke scheikunde experimenten voor een kind.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.