Vtech Magibook: Educatief speelgoed voor peuters

Vtech is een kei in educatief elektronisch speelgoed. Met Magibook (dus geen Magicbook) hebben ze opnieuw leuk maar ook leerzaam speelgoed ontwikkeld voor de allerkleinsten. Met liedjes, geluiden en muziekjes. En met een magische pen die de dreumes of peuter deze magische wereld laat ontdekken

vtech magibook speelgoed peuter

Op een speelse manier maken peuters kennis met cijfers, dieren, kleuren, letters, dagen van de week en vormen. Het prikkelt hun interesses en het bereid ze ongemerkt voor op de eerste schooldag.

Vtech Magibook is interactief en leerzaam. Het VTech MagiBook wordt inclusief het activiteitenboek "Een dag uit het dagelijks leven" geleverd. Daarnaast zijn er aanvullende magische boekjes te koop met titels als "Op avontuur met vormen en kleuren", "Cijfers ontdekken", "De eerste schooldag" en "Maak kennis met de wetenschap". Ook zijn er bundels te koop voor bepaalde leeftijden.

>>> TIP: Kijk hier voor al het Vtech speelgoed tegen een lage prijs.Interactief en leerzaam elektronisch speelgoed

De magische pen brengt de karakters in de boeken tot leven en maakt het spelen interactief met uitdagende spelletjes, leuke liedjes, geluiden en muziek. De boeken bevatten elk 32 geïllustreerde bladzijden, meer dan 40 activiteiten en duizenden interacties.


Via internet kan er nog veel meer audio-content worden gedownload dat je aan het Magibook speelgoed kunt toevoegen. Hiervoor kun je het Vtech Magibook met een USB-kabel met een computer verbinden.

Het Vtech Magibook is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017

Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.