Vtech Magibook: Educatief speelgoed peuter en kleuter

De Vtech Magibook is educatief speelgoed voor een kind vanaf 2 jaar. Je kunt de Magibook uitbreiden met opdrachtboekjes voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar of 6 jaar.

vtech magibook speelgoed peuter kleuter

Vtech is een toonaangevende speelgoed fabrikant in educatief elektronisch speelgoed. Met Magibook (dus geen Magicbook) hebben ze opnieuw leuk maar ook leerzaam speelgoed ontwikkeld voor de allerkleinsten. Via nieuwe opdrachtboekjes is de Vtech Magibook nu ook leuk voor kinderen tot 7 jaar.

Activiteitenboeken voor kinderen van 2 jaar tot 7 jaar

Aanvankelijk was de Vtech Magibook voor een peuter bedoeld, maar via de los aan te schaffen opdrachtboekjes is het Magibook ook voor een ouder kind leuk. Maar met name voor de peuter is de Vtech Magobook een aanrader.

Op een speelse manier maken peuters kennis met cijfers, dieren, kleuren, letters, dagen van de week en vormen. Het prikkelt de interesse van peuters en het bereid ze ongemerkt voor op de eerste schooldag.

Vtech Magibook is interactief en leerzaam. Het Vtech MagiBook wordt inclusief het activiteitenboek "Een dag uit het dagelijks leven" geleverd. Daarnaast zijn er aanvullende magische boekjes te koop met titels als "Op avontuur met vormen en kleuren", "Cijfers ontdekken", "De eerste schooldag" en "Maak kennis met de wetenschap", maar ook met titels / onderwepen als "Peppa Big", "Frozen" en "Paw Patrol". Ook zijn er bundels te koop voor bepaalde leeftijden.

Hieronder vind je zowel aanbiedingen van het Magibook als de los verkrijgbare Magibook boekjes. Ook van ander Vtech speelgoed zijn hier onder aanbiedingen te vinden.
Interactief en leerzaam elektronisch speelgoed

Het magische van het Vtech Magibook zit hem in de magische pen.

De magische pen brengt de karakters in de boeken tot leven en maakt het spelen interactief met uitdagende spelletjes, leuke liedjes, geluiden en muziek. De boeken bevatten elk 32 geïllustreerde bladzijden, meer dan 40 activiteiten en duizenden interacties.


Vtech Magibook aanbieding

Via internet kan er nog veel meer audio-content worden gedownload dat je aan het Magibook speelgoed kunt toevoegen. Hiervoor kun je het Vtech Magibook met een USB-kabel met een computer verbinden.

Het Vtech Magibook was eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Kijk bij de bovenstaande Magibook aanbiedingen voor een aanbieding voor de Magibook en aanbiedingen van een los activiteitenboek of een serie Magibook activiteitenboeken.

Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed


Onderwerp:
Het Vtech Magibook is educatief speelgoed voor peuter, kleuter en klein kind. Magibook activiteiten boekjes is het speelgoed leuk voor een kind van 2 jaar tot 7 jaar.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.