Educatief speelgoed: Het menselijk lichaam

Aanbiedingen speelgoed om de anatomie en werking van het menselijk lichaam te leren kennen.

Hoe werken de hersenen? Of het hart? Of het oog? Ein O Science Anatomie Van De Mens is een serie educatief speelgoed die dat allemaal op een leuke manier duidelijk maakt.
speelgoed leren anatomie menselijk lichaam


Ein O Science Anatomie bestaat uit een hele serie dozen met elk een eigen thema. Je hebt bijvoorbeeld Ein O Science Anatomie Van De Mens Hart, maar ook Huid, Hersenen en Schedel, Oog, Torso en Tand en Kies.

Leerzaam anatomisch speelgoed

Elke doos bevat een gedetailleerd model waarin je kunt zien hoe dit onderdeel van het lichaam werkt. Ein O Science Anatomie Van De Mens Tand en Kies bevat bijvoorbeeld een gedetailleerd model van een kies en een tand met diverse extra onderdelen zoals doorzichtige tandomhulsels. 

De doos Ein O Science Anatomie Tand bevat een model van een oog met verwijderbare netvliezen en lenzen.Educatief speelgoed menselijk lichaam

Speelgoed leren menselijk lichaamDe Ein O Science Anatomie is een serie zeer leerzaam speelgoed, die ook (met hoge korting) in één keer als complete serie te kopen is.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen biologie speelgoed voor de Ein O Science Anatomie pakketten en ander leuk educatief speelgoed met betrekking tot het menselijk lichaam en andere biologische thema's.

Spellen, experimenteer dozen en onderzoek sets met het menselijk lichaam als onderwerp, maar ook over dieren, planten, fossielen, stenen,  microscopen, magnetisme en veel meer. Allemaal leuk educatief speelgoed waarvan je heel veel opsteekt, bijvoorbeeld over het menselijk lichaam.

Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed

Samenvatting:
Ein O Science maakt educatief speelgoed, onder andere over het menselijk lichaam. Kijk hier voor dit educatieve speelgoed. We kijken tevens naar ander biologisch educatief speelgoed, over het menselijk lichaam, maar ook over andere biologie onderwerpen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.