Educatief speelgoed: Het menselijk lichaam

Hoe werken de hersenen? Of het hart? Of het oog? Ein O Science Anatomie Van De Mens is een serie educatief speelgoed die dat allemaal op een leuke manier duidelijk maakt.


Ein O Science Anatomie bestaat uit een hele serie dozen met elk een eigen thema. Je hebt bijvoorbeeld Ein O Science Anatomie Van De Mens Hart, maar ook Huid, Hersenen en Schedel, Oog, Torso en Tand en Kies.

Leerzaam anatomisch speelgoed

Elke doos bevat een gedetailleerd model waarin je kunt zien hoe dit onderdeel van het lichaam werkt. Ein O Science Anatomie Van De Mens Tand en Kies bevat bijvoorbeeld een gedetailleerd model van een kies en een tand met diverse extra onderdelen zoals doorzichtige tandomhulsels. De doos Ein O Science Anatomie Tand bevat een model van een oog met verwijderbare netvliezen en lenzen.De Ein O Science Anatomie is een serie zeer leerzaam speelgoed, die ook (met hoge korting) in één keer als complete serie te kopen is.

Kijk bij de aanbiedingen biologie speelgoed voor de Ein O Science Anatomie pakketten en ander leuk educatief speelgoed met betrekking tot het menselijk lichaam en andere biologische thema's.

Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.