Mini Loco (Loco Mini) en ander Loco speelgoed

Aanbiedingen van Loco Mini (Mini Loco), Loco Maxi, Loco Bambino en ander Loco speelgoed.

Mini loco boekjes speelgoed
Mini Loco is al meer dan 40 jaar een grote hit bij kinderen. En bij hun ouders want Mini Loco is heel leerzaam speelgoed. Tegenwoordig wordt Mini Loco door de fabrikant Loco Mini genoemd omdat er nu ook Loco voor andere leeftijdsgroepen gemaakt wordt.

Mini Loco kent momenteel wel zo'n 60 boekjes met opdrachten. Loco Mini boekjes met opdrachten in verschillende niveaus, met tal van onderwerpen. Van 2 tot 8 jaar.


Wat is Loco Mini / Mini Loco?

Basis van Mini Loco (of Loco Mini) is een basisdoos met platte blokjes. Daarbij pak je een opdracht uit een boekje. De blokjes moet je op de plek in het Mini Loco doosje leggen die bij het goede antwoord hoort. Zo beantwoord je 12 vragen. Als je de doos omdraait hoort aan de achterkant van de blokken een bepaald figuur te staan. Is dat niet zo, dan heb je een fout gemaakt.

Mini Loco is een uitdagen spel voor kinderen dat heel educatief is. Hele generaties hebben zo lezen en schrijven geoefend. 

Mini Loco is helemaal met zijn tijd meegegaan en de opdrachten zijn in een speelsere vorm gegoten. Geen saaie sommen meer, maar opdrachten die speels verpakt zijn. 

Hierbij wordt gebruik gemaakt van bekende kinderhelden als Dora en Diego, Sesamstraat, Tom en Tamara (van de software die op scholen gebruikt wordt), Floddertje en Pluk van de Petteflat.


Mini Loco

Ook kun je met Mini Loco tegenwoordig Engels leren en zijn er boekjes met paarden, voetbal, ruimtelijk inzicht en verkeer als thema. Voor kinderen vanaf 2 jaar is er zelfs Mini Loco Bambino met opdrachten op hun niveau.

Ander Loco speelgoed

Hierboven vind je naast Loco Mini (het voormalige Mini Loco) ook ander Loco speelgoed zoals Loco Bambino (voor peuters van 3 tot 6 jaar), Loco Maxi (voor kinderen van 7 tot 12 jaar).

Bij de aanbiedingen hierboven vind je naast Mini Loco ook al het andere Loco speelgoed. Ook voor jongere en oudere kinderen.

Populair Loco speelgoed

Het vroegere Mini Loco boekjes heb je nu dus als Loco Bambino boekjes, Loco Mini boekjes en Loco Maxi boekjes. Hier drie populaire Loco bpekjes in iedere soort.
 
 • Loco Bambino: In het bos (peuter vanaf 3 jaar)
 • Loco Bambino: Concentratiespelletjes (3, 4, 5 jaar)
 • Loco Bambino: Muis en haar vriendjes (3 tot 5 jaar)
   
 • Loco Mini. Ik kan lezen (6 jaar, groep 3)
 • Loco Mini: Avonturen van Heksje Heks (AVI 3, groep 3)
 • Loco Mini: De Gorgels (Kleuter)

 • Loco Maxi: Topografie Nederland (9 tot 11 jaar)
 • Loco Maxi: Rekenen met Geld (groep 5)
 • Loco Maxi: Breuken (groep 6 en 7)

Kijk voor alle Loco boekjes bij de aanbiedingen bovenaan.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed.


Onderwerpen:
Mini Loco heet tegenwoordig officieel Loco Mini. Dit Loco speelgoed is educatief speelgoed dat al meer dan 40 jaar bestaat. Naast Loco Mini is er ook Mini Loco Bambino met opdrachten voor kinderen vanaf 2 jaar. Loco Mini is gericht op kinderen van 3 tot 6 jaar, Loco Maxi is Loco speelgoed voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Ook zijn er Loco Pocket en Loco Quiz, dit zijn reisedities van het Loco speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.