Smart Farmer: Speelgoed van het Jaar (kleuter)


Ziet de toekomst van de boeren er slecht uit? Niet als het aan de kleuters ligt. Bij de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2019 is Smart Farmer tot het beste speelgoed voor kleuters uitgeroepen. Met dit spel kunnen kinderen boertje spelen.

Bij Smart Farmer is het niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk een beestenboel op de boerderij. Het vee maakt er een bende van, en het is aan jou als boer om orde in de chaos te scheppen. De verschillende soorten dieren moeten van elkaar gescheiden worden. Maar daarvoor heb je slechts 3 hekken tot je beschikking.

Smart Farmer is een leuk spel van Smart Games. Kijk bij de aanbiedingen van Smart Games voor dit spel en andere leuke spellen voor kinderen tegen lage prijzen.

Leuke puzzels voor kinderen

Kleine kinderen leren met dit spel logisch denken en hun probleemoplossend vermogen wordt getraind. Koeien, varkens, paarden en schapen moeten van elkaar worden gescheiden door met slechts drie hekken aparte weides te maken. In het boekje met opdrachten staat hoe de kinderen de dieren moeten neerzetten. Vervolgens moeten ze de hekken zodanig plaatsen dat de verschillende dieren van elkaar gescheiden worden, en dat er in ieder weiland ook een drinkbak beschikbaar is.Voor kleuters en kinderen in de onderbouw zijn dat uitdagende puzzels waarbij flink nagedacht moet worden. De antwoorden staan in het boekje, maar natuurlijk is het de bedoeling dat de kinderen er zelf achter komen.

Dit is heel leuk en leerzaam educatief speelgoed voor kinderen van 4 tot 10 jaar, en niet voor niets uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2019 in de leeftijdscategorie 4 - 5 jaar (kleuterspeelgoed).

Zie ook


Onderwerpen:
Smart farmer, educatief speelgoed kleuter, beste kleuterspeelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.