Smart Farmer en andere Smart Games

Smart Farmer is een voormalig Speelgoed van het Jaar winnaar. Hier aanbiedingen van dit leuke spel voor kleuter en jonge kind en andere Smart Games.

Smart Farmer SmartGames

Ziet de toekomst van de boeren er slecht uit? Niet als het aan de kleuters ligt. Bij een eerdere verkiezing van Speelgoed van het Jaar is Smart Farmer tot het beste speelgoed voor kleuters uitgeroepen. Met dit spel kunnen kinderen boertje spelen.

Bij Smart Farmer is het niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk een beestenboel op de boerderij. Het vee maakt er een bende van, en het is aan jou als boer om orde in de chaos te scheppen. De verschillende soorten dieren moeten van elkaar gescheiden worden. Maar daarvoor heb je slechts 3 hekken tot je beschikking.

Smart Farmer is een leuk spel van spelfabrikant Smart Games. Kijk bij de aanbiedingen van SmartGames voor dit spel en andere leuke spellen voor kinderen tegen lage prijzen.

Bij de andere Smart Games vind je meer dan 100 andere uitdagende spellen voor alle leeftijden zoals IQ Circuit, Squirrels No Nuts, Horse Academy, IQ Fit, Jump In, IQ Stars, Happy Cube en veel meer denkspellen, hersenkrakers en puzzelspellen.

Leuke puzzels voor kinderen

Terug naar Smart Farmer. Kleine kinderen leren met het spel logisch denken en hun probleemoplossend vermogen wordt getraind. 

Koeien, varkens, paarden en schapen moeten van elkaar worden gescheiden door met slechts drie hekken aparte weides te maken. In het boekje met opdrachten staat hoe de kinderen de dieren moeten neerzetten. 

Vervolgens moeten ze de hekken zodanig plaatsen dat de verschillende dieren van elkaar gescheiden worden, en dat er in ieder weiland ook een drinkbak beschikbaar is.

Smart Farmer spel kleuter


Voor kleuters en kinderen in de onderbouw zijn dat uitdagende puzzels waarbij flink nagedacht moet worden. De antwoorden staan in het boekje, maar natuurlijk is het de bedoeling dat de kinderen er zelf achter komen.

Dit is heel leuk en leerzaam educatief speelgoed voor kinderen van 4 tot 10 jaar, en niet voor niets uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2019 in de leeftijdscategorie 4 - 5 jaar (kleuterspeelgoed).

Zie ook


Onderwerpen:
Smart Farmer van Smart Games is educatief speelgoed voor kleuter en kinderen uit groep 3. Smart Farmer is eerder bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing uitgeroepen tot beste kleuterspeelgoed. Kijk hier boven voor informatie en een aanbieding van dit beste speelgoed voor een kleuter en ander goede spellen van Smart Games.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.