Schaakcomputers. Goedkoop een elektronisch schaakbord kopen

Schaakcomputer aanbiedingen. Met schaakcomputers en elektronische schaakborden in diverse prijsklassen.

Zin om te schaken, maar geen tegenstander in de buurt? Dan is er altijd nog de schaakcomputer, een elektronische tegenstander waartegen je niet alleen een potje kunt schaken, maar die ook je vaardigheden traint.

Schaakcomputers heb je in diverse soorten, met alleen een display of in de vorm van een echt elektronisch schaakbord met stukken. Wij kijken hier naar de mogelijkheden.

Saitek is een fabrikant van goede en heel betaalbare schaakcomputers. Met deze elektronische schaakcomputers kun je altijd en overal een spelletje schaak spelen op het schaakniveau dat het beste bij je past.

Hier koop je schaakcomputers

Kijk voor een goede maar goedkope schaakcomputer bij het overzicht van schaakcomputers bij onderstaande winkels. Daar vind je een korte beschrijving, alle specificaties en mogelijkheden, en de laagste prijs van een aantal van de beste schaakcomputers.
We moeten wel zeggen dat schaakcomputers steeds lastiger verkrijgbaar zijn, We kunnen dus niet garanderen dat onderstaande schaakcomputers nog steeds verkrijgbaar zijn. Kijk in het overzichten met elektrische schaakborden hierboven voor het beschikbare aanbod.

Saitek Micro Travel schaakcomputer

De Saitek Micro Travel is zoals de naam al aangeeft een kleine schaakcomputer die je overal mee naartoe kunt nemen. De Saitek Micro Travel schaakcomputer ziet eruit als een tablet en het apparaatje is klein genoeg om in een zak te stoppen. Het is een goedkope schaakcomputer (bij aanbiedingen onder de 30 euro) die 50 verschillende speelniveaus biedt. Hints, tips en een leraar-modus zijn allemaal aanwezig op deze goedkoopste van de schaakcomputers.

Saitek Chess Trainer

Maar misschien heb je liever geen beeldscherm maar zie en voel je graag echte schaakstukken. Dat kan vanaf een euro of 40 met de Saitek Chess Trainer. Dit elektronische schaakbord heeft de vorm van een echt schaakbord met echte schaakstukken. Toch is het Saitek Chess Trainer elektrische schaakbord een volwaardige schaakcomputer met alle mogelijkheden zoals 64 verschillende moeilijkheidsgraden en 11 leermodes. Ook is er een schaakklok aanwezig op deze heel betaalbare schaakcomputer in de vorm van een elektrische schaakbord.

schaakcomputer


Voor zo'n vijf euro meer heb je een pratende variant, de Saitek Talking Chess Trainer. Deze schaakcomputer geeft je gesproken (Engelstalige) instructies terwijl je aan het schaken bent. Zo leer je nog sneller (beter) schaken met deze schaakcomputer / elektronische schaakleraar.

Saitek Travel Trainer

Qua mogelijkheden lijkt de Travel Trainer sterk op de Chess Trainer, maar deze schaakcomputer is ontworpen voor gebruik op reis. Zonder moeite neem je Saitek Travel Trainer schaakcomputers mee. De Travel Trainer beschikt over een elektronisch schaakbord met zeer kleine schaakstukken. Via een kap is het schaakbord afsluitbaar. Deze mobiele schaakcomputer is klein en licht (slechts 500 gram) zodat je hem over mee naar toe kunt nemen. Partijen kun je onderbreken en later weer voortzetten.Saitek Chess Explorer Pro

Met de Saitek Chess Explorer Pro (foto helemaal bovenaan) wordt schaken echt serieus. Je kunt op dit elektronische schaakbord 64 levels mee spelen waaronder toernooien en snelschaakwedstrijden. Via het display kun je eventueel de gedachtegang van de computer lezen, en daar van leren. Ook kan deze schaakcomputer beroemde schaakwedstrijden weergeven. Tegen deze schaakcomputer kun je op hoog niveau schaken.

Voor mobiel gebruik is er een speciale gelijkwaardige versie, de Saitek Expert Travel Master Chess.

Saitek Master

En voor het professionele schaakwerk is er de Saitek Master. Deze schaakcomputer biedt 64 levels waaronder leveks op zeer hoog niveau. Er is een sensor aanwezig evenaals een LCD scherm voor aanvullende informatie (je speelt gewoon op het schaakbord) en led-lampjes voor het geven van tips. Er is een grote bibliotheek aanwezig op de Saitek Master schaakcomputer boordevol na te spelen schaakpartijen.

Kijk in het bovenaan genoemde aanbod aan schaakcomputers of anders bij de de beste speelgoedwinkels voor alle informatie en prijzen.

Onderwerpen:
Schaakcomputer kopen, schaakcomputer kind, elektrisch schaakbord, beste schaakcomputers, tips, elektronisch schaken, reis.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.