Creatief speelgoed

Het is goed voor de ontwikkeling van kinderen om creatief bezig te zijn. Daarom is er ook veel creatief speelgoed te koop.

Wij kijken hier naar verschillende soorten creatief speelgoed. Zoals speelgoed om mee te kleien, en stickeren.

Boetseerklei
Eerste tip: Kijk eens naar boetseerklei. Dit is te koop in sets met vele kleuren. Speelgoedfabrikant Play Doh levert sets van boetseerklei in zes kleuren. De basiskleuren rood, geel en blauw, maar ook met wit, groen en paars. Deze boetseerklei is te koop in gewone kleuren, maar ook in flitsende fluo-kleuren.

Clayzee, boetseren met kurk
Clayzee is een alternatieve manier van kleien. Het kleien gebeurt met een speciale kurkmassa die makkelijk kneedbaar is en in iedere vorm gemaakt kan worden.


Je kunt deze kurkklei harden door het simpelweg in de lucht te laten opdrogen. De gemaakte vormpjes kun je met glitters versieren en via speciale lijm aan elkaar bevestigen. Zo kun je prachtige kunstwerken maken.

Zelf stickers maken
Zelf stickers maken kan met de sticker machine van Filly Unicorn. Je kunt voorbeeldstickers gebruiken of je geheel eigen stickers ontwerpen. De sticker machine is heel creatief speelgoed waarmee je prachtige en heel eigen stickers kun maken.

Met de Sigel Inkjet transfer kun je zelfs t-shirts en ander licht textiel bedrukken. Ook hier kun je je creativiteit helemaal op je ontwerp loslaten.

Meer informatie en de prijzen? Dit en meer creatief speelgoed vind je in dit overzicht.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.