Aanbiedingen van het leukste Play-Doh speelgoed

Play-Doh is creatief speelgoed van Hasbro bedoelt voor kleine kinderen (vanaf 3 jaar). Kijk hier voor Play Doh aanbiedingen.


Play-Doh is een soort boetseerklei dat samen met gereedschap en leuke accessoires als speelset te koop is. Play Doh is schone klei die niet uitdroogt. En het is veilig. Zelfs als een klein kind het opeet.

Niet erg als een kindje Play-Doh opeet

Dat opeten is niet de bedoeling, maar het kan geen kwaad omdat Play Doh gemaakt wordt van eetbare materialen. Wel zo handig want met Play-Doh speelklei kun je snoep en etenswaren maken die er bedrieglijk echt uitzien.

Aanbiedingen van Play-Doh speelgoed

Zo kun je je Play-Doh kopen met een hamburger machine (Play-Doh Burger Builder), een snoepfabriek (Play-Doh Mega Fun factory) of een ijsmachine. Maar ook als Puppies Playset en in een drijvende versie waarmee je een piratenboot kunt maken.

Kijk hieronder bij de aanbiedingen voor al dit leuke Play Doh speelgoed.Leuke Play Doh speelgoed pakketten

Play Doh kun je kopen als klei, startpakket of aanvulling, eventueel met gereedschap. Maar er zijn ook veel Play Doh speelgoed pakketten te koop waarmee je bouwwerken in een bepaald thema kunt kopen. Hier een aantal populaire Play-Doh speelgoed pakketten:

 • Play-Doh Pizza oven: Maak zelf (nep) pizza's van Play Doh klei
 • Play-Doh kleurrijk café: Een speelgoed koffiemachine waarmee je niet alleen koffie specialiteiten kunt maken maar ook gebakjes, donuts, koekjes, cupcakes en andere lekkers. Van speelklei natuurlijk.
 • Play-Doh dierenarts: Speel met een hondje en versier de hond met speelklei decoraties.
 • Play-Doh taarten oven: Maak de heerlijkste nep taarten van boetseerklei.
 • Play-Doh Peppa Pig styling set: Kleedt Peppa Pig aan met leuke klei kostuums.
 • Play-Doh Dino Crew: Maak dino's met Play Doh klei.
 • Play-Doh ijsco wagen: Maak fantasierijke ijsjes met Play Doh.
 • Play-Doh snoepfabriek: Ontwerp en maak je eigen snoep soorten.
 • Play-Doh kassa: Een unieke manier van winkeltje spelen.
 • Play-Doh Super Grill Barbecue: Bereid de heerlijkste gerechten op je Play Doh BBQ.
 • Play Doh Dwaze Drollen: Wat je hier mee kan kleien mag je raden!
 • Play Doh Superstylist: Style sensationele kapsels.
En zo zijn er nog heel veel meer leuke Play Doh speelgoed pakketten met speelklei, sjablonen, gereedschap en andere benodigdheden om leuke voorwerpen met Play-Doh klei te maken.

Keer op keer gebruiken, droogt niet uit

Play Doh boetseerklei is bedoelt om telkens opnieuw te gebruiken. Mocht het toch uitdrogen, dan hoef je het alleen maar vochtig te maken. 

Als je de Play Doh werkstukjes lange tijd laat staan gaan ze vaak barsten vertonen. Hier is Play-Doh niet dan ook niet voor bedoelt. Het Play-Doh speelgoed is gemaakt om creatief steeds weer iets nieuws te maken.Al sinds 1956

Play-Doh bestaat al sinds 1956. Toen werd het in één kleur (wit) en in één soort pot (500 gram) aangeboden. Dat is nu wel alles Play Doh is in alle kleuren te koop en er zijn talloze Play-Doh speelsets te koop.

Veilig kinderspeelgoed

Play-Doh is niet giftig en niet allergeen. Alleen kinderen met een gluten-allergie kunnen een probleem hebben met Play-Doh. Het speelgoed is namelijk een mengsel van tarwemeel, water en zout. Het is niet bedoelt om op te eten, maar als dat gebeurt is er geen probleem.

Zie ook: 

Onderwerp:
Play-Doh is speelklei / boetseerklei die je keer op keer kan gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. PlayDoh klei is ook ongevaarlijk, omdat het van voedingsmiddelen is gemaakt. Je koopt Play Doh speelklei in potjes, maar vaak ook als speelset, met alle benodigdheden om in een bepaald thema te kleien. Hier boven voorbeelden van leuk Play-Doh speelgoed en aanbiedingen om Play-Doh goedkoop te kopen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.