Play-Doh bijzondere boetseerklei

Play-Doh is creatief speelgoed van Hasbro bedoelt voor kleine kinderen (vanaf 3 jaar).


Play-Doh is een soort boetseerklei dat samen met gereedschap en leuke accessoires als speelset te koop is.

Zo kun je je Play-Doh kopen met een hamburger machine (Play-Doh Burger Builder), een snoepfabriek (Play-Doh Mega Fun factory) of een ijsmachine. Maar ook als Puppies Playset en in een drijvende versie waarmee je een piratenboot kunt maken.

Kijk hier voor het leukste Play-Doh speelgoed bij de bekende speelgoedwinkelsPlay-Doh boetseerklei is bedoelt om telkens opnieuw te gebruiken. Mocht het toch uitdrogen, dan hoef je het alleen maar vochtig te maken. Als je de Play-Doh werkstukjes lange tijd laat staan gaan ze vaak barsten vertonen. Hier is Play-Doh niet voor bedoelt. Het speelgoed is gemaakt om creatief steeds weer iets nieuws te maken.

Play-Doh bestaat al sinds 1956. Toen werd het in één kleur (wit) en in één soort pot (500 gram) aangeboden. Dat is nu wel alles Play-Doh is in alle kleuren te koop en er zijn talloze Play-Doh speelsets te koop.


Play-Doh is niet giftig en niet allergeen. Alleen kinderen met een gluten-allergie kunnen een probleem hebben met Play-Doh. Het speelgoed is namelijk een mengsel van tarwemeel, water en zout. Het is niet bedoelt om op te eten, maar als dat gebeurt is er geen probleem.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.