PlayMais speelgoed: Knutsel mais

Aanbiedingen van PlayMais (knutsel mais). PlayMais is bouw speelgoed waarmee je met mais hele bouwwerken kunt maken.

PlayMais speelgoed mais

Ja, PlayMais is inderdaad gemaakt van mais. PlayMais speelgoed is gemaakt van maismeel, water en natuurlijke kleurstoffen zoals deze ook in etenswaren gebruikt worden, maar PlayMais is niet om te eten maar (de naam zegt het al) PlayMais is gemaakt om mee te bouwen.

Met PlayMais en een beetje water bouw je de mooiste kunstwerken, of versier er de ramen van de auto mee. Het is ecologisch onschuldig speelgoed waar je leuke dingen mee kan doen.


PlayMais aanbiedingen

Dit bijzondere milieu- en kindvriendelijke knutselspeelgoed wordt in diverse vormen aangeboden. In emmers met heel veel van deze PlayMais vlokken in diverse kleuren maar ook in pakketten waarbij je naast de vlokken ook bouwtekeningen maakt met heel veel leuks dat je met die maisvlokken kunt maken.

Hieronder vind je aanbiedingen van al het PlayMais speelgoed. Het gaat daarbij om enkele tientallen PlayMais speelgoed producten. 


Doordat Playmais natuurlijk en veilig is kan het al door heel kleine kinderen worden gebruikt. Maar ook oudere kinderen spelen graag met PlayMais. Het is kleurig constructiespeelgoed waarbij je alle vrijheid van knutselen en bouwen hebt.
PlayMais is constructiespeelgoed dat de creativiteit van kinderen bevordert en PlayMais is zeer goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Kinderen kunnen makkelijk hun eigen creaties bedenken en bouwen, en anders zijn er nog speciale voorbeeldboeken met allemaal PlayMais bouwwerken om na te maken, en eventueel aan te passen.PlayMais Basic

Spelen met PlayMais begint bij de aanschaf van PlayMais Basic. Dit is een doos of emmer met een grote hoeveelheid PlayMais. Speelmais in alle kleuren. Hiermee kun je lekker met mais gaan knutselen. 

De PlayMais Basic pakketten zijn verkrijgbaar in de formaten small, normaal, large, extra large. Het kleinste pakket bevat circa 250 vlokken mais, het XL pakket bevat ruim 2.000 PlayMais vlokken.

Kijk voor de actuele lage prijzen van PlayMais Basic bij de bovenaan genoemde PlayMais aanbiedingen.PlayMais Classic

PlayMais Classic speelgoed is min of meer gelijk aan PlayMais Basic. Ook dit zijn dozen met een hoeveelheid speelmais. Het verschil zit hem in de boekjes die meegeleverd worden. In deze boekjes staan Playmais voorbeelden en bouwtekeningen. Handleidingen om iets leuks van PlayMais te maken.

Vaak hebben deze PlayMais speelgoed pakketten een bepaald thema, zoals vliegtuig, dino, pony of dieren.

Ook PlayMais Classic speelgoed koop je goedkoop via het PlayMais aanbieding overzicht hier boven.

PlayMais Classic speelgoed

PlayMais Classic speelgoed

PlayMais Mosaic

Waar PlayMais Classic bestaat uit staafjes mais, bestaat het PlayMais Mosaic speelgoed eerder uit bolletjes. Zoals de naam al aangeeft is PlayMais Mosaic dan ook bedoeld om te mosaiecen. Je maakt er geen voorwerpen van maar platte afbeelden die je kan inlijsten en aan muur kan hangen.

Ook de PlayMais Mosaic pakketten hebben vaak thema's als dino, dieren, boerderij en prinsessen.

Ook PlayMais Moscaic koop je goedkoop via de PlayMais aanbiedingen eerder op de pagina.PlayMais Eduline

Ook PlayMais Eduline is knutsel mais speelgoed, zoals PlayMais Classic en PlayMais Mosaic. Het verschil zit hem in het volume. Deze educatieve lijn wordt geleverd in groot verpakkingen gericht op scholen, kinderopvang e.d. Je koopt ze in dozen met duizenden bolletjes of staafjes PlayMais.PlayMais voorbeelden en bouwtekeningen

Naast de PlayMais zelf kun je bij de bovenstaande PlayMais aanbiedingen ook boekjes vinden met ideeën, voorbeelden bouwtekeningen van PlayMais. Deze boekjes bevatten hele veel inspiratie om mooie dingen met PlayMais te bouwen.

PlayMais Mosaic

PlayMais MosaicKnutselen met PlayMais

Kinderen kunnen met PlayMais speelgoed decoraties en bouwwerken maken, maar bijvoorbeeld ook mosaicen en kaarten. Bij de PlayMais aanbiedingen hier boven vind je volop ideeën en voorbeelden. 

Voor de ouders is het plezierig dat PlayMais goedkoop speelgoed is. Voor het tientje heb je al een emmer vol. Maar er zijn ook doosjes van een paar euro.Kun je PlayMais eten?

Veel mensen vragen zich af op je PlayMais kunt eten. Hoewel PlayMais daar niet voor bedoeld is (als lunch is PlaysMais minder goedkoop) is PlayMais eetbaar en volkomen onschuldig als een kindje het op eet. PlayMais is gemaakt van eetbaar mais, water en natuurlijke kleurstoffen. Net als voedsel dat wel bedoelt is om op te eten.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Samenvatting:
PlayMais is heel veilig constructiespeelgoed voor kleine kinderen. Het is echte speelmais. Doordat het echt gemaakt is van mais, met alleen veilige natuurlijke toevoegingen is het veilig als kleine kinderen de speelmais in hun mond steken of zelfs opeten. Maar PlayMais is ook heel leuk speelgoed. Je kan met dit mais speelgoed alles bouwen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.