PlayMais, natuurlijk constructiespeelgoed

Ja, PlayMais is inderdaad gemaakt van mais. PlayMais speelgoed is gemaakt van maismeel, water en natuurlijke kleurstoffen zoals deze ook in etenswaren gebruikt worden, maar PlayMais is niet om te eten maar (de naam zegt het al) PlayMais is gemaakt om mee te bouwen.


Met PlayMais en een beetje water bouw je de mooiste kunstwerken, of versier er de ramen van de auto mee. Het is ecologisch onschuldig speelgoed waar je leuke dingen mee kan doen.

Doordat Playmais natuurlijk en veilig is kan het al door heel kleine kinderen worden gebruikt. Maar ook oudere kinderen spelen graag met PlayMais. Het is kleurig constructiespeelgoed waarbij je alle vrijheid hebt.

PlayMais is constructiespeelgoed dat de creativiteit van kinderen bevordert en PlayMais is zeer goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Kinderen kunnen makkelijk hun eigen creaties bedenken en bouwen, en anders zijn er nog speciale voorbeeldboeken met allemaal PlayMais bouwwerken om na te maken, en eventueel aan te passen.


Kinderen kunnen met PlayMais speelgoed decoraties en bouwwerken maken, maar bijvoorbeeld ook mosaicen en kaarten. Bij de PlayMais aanbiedingen hier boven vind je volop idee├źn en voorbeelden. 

Voor de ouders is het plezierig dat PlayMais goedkoop speelgoed is. Voor het tientje heb je al een emmer vol. Maar er zijn ook doosjes van een paar euro.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Samenvatting:
PlayMais is heel veilig constructiespeelgoed voor kleine kinderen. Doordat het echt gemaakt is van mais, met alleen veilige natuurlijke toevoegingen is het veilig als kleine kinderen het in hun mond steken of zelfs opeten. Maar PlayMais is ook heel leuk speelgoed. Je kan met dit mais speelgoed alles bouwen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.