Speelgoed van het jaar 2015 (uitslag)


De uitslag van het Speelgoed van het Jaar 2015 is bekend. Er zijn zes winnaars in zes leeftijds-categorieën. Wat is het leukste speelgoed van 2015? Hier kun je het lezen.

0-3 jaar: Vrolijke vriendjes - Magisch Speelhuis

De Vrolijke Vriendjes zijn (zoals het hoort bij Speelgoed van het Jaar) origineel speelgoed. Ze reageren met muziek, geluid en liedjes op kinderen. Hun Magische Huis is uitgeroepen tot het leukste speelgoed voor kinderen onder de drie jaar van 2015.
Lees hier alles over de Vrolijke Vriendjes

4-5 jaar: Drie Kleine Biggetjes

Iedereen kent de drie kleine biggetjes wel. Smart Games maakte er een leuk spel van voor peuters en kleuters. Het is een puzzelspel dat niet alleen leuk is voor de kleintjes om te spelen maar waarmee ze ook hun ruimtelijk inzicht en oplossend denkvermogen trainen en verbeteren.
Hier alle informatie over Drie Kleine Biggetjes

6-7 jaar: Schetenjacht

Of het goede smaak is valt te betwisten, maar Schetenjacht is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar in de leeftijdscategorie 6-7 jaar. Juist ja, de poep en pies leeftijd :-)
Het is een bordspel waarbij je het antwoord moet vinden op de vraag wie stiekem een scheet heeft gelaten. Schetenjacht is (stiekem) leuk voor iedereen, van peuters en kleuters tot aan volwassenen. Een origineel familiespel en terecht Speelgoed van het Jaar 2015.

Schetenjacht is niet meer leverbaar.

8-9 jaar K'nex KForce Mega Boom

K'nex is een topper in leuk contructiespeelgoed. Met K'nex worden vooral knikkerbanen en complexe voertuigen gebouwd, maar tegenwoordig ook speelgoedgeweren. Bijvoorbeeld met de K'nex KForce Mega Boom. Een pakket met 360 onderdelen waarmee je vele speelgoedgeweren (blasters) via bouwtekeningen kunt bouwen, maar waarmee je ook je eigen speelgoedgeweren kunt ontwerpen en bouwen.
Meer informatie over dit originele bouwspeelgoed

10-11 jaar: Meccano Meccanoid

Zelf bouwen is het helemaal in 2015. Ook de Speelgoed van het Jaar 2015 in de categorie 10 en 11 jaar kun je zelf ontwerpen en in elkaar zetten. Bij Meccano Meccanoid betreft dat een robot, die je bovendien zelf kunt programmeren. Via een app kun je vervolgens je eigen robot via je smartphone of tablet besturen. Kinderen van 10 a 11 jaar vinden dat natuurlijk helemaal geweldig. Een terechte winnaar van de Speelgoed van het Jaar 2015 in deze categorie.
Alle informatie en aanbiedingen van Meccano Meccanoid

Boven de 12 jaar: Focus Drone

Drones zijn in 2015 helemaal hot. Dus het is niet vreemd dat de Spectron Focus Drone de verkiezing wint van Speelgoed van het Jaar 2015 12+. Met deze opvallend voordelige drone kun je niet alleen vliegen maar ook foto's en video's maken, in HD kwaliteit! Het bereik van deze HD Drone is 30 meter. Dat is nog nauwelijks speelgoed te noemen!
Hier lees je alles over deze Drone(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.