3Doodler: 3D pen

De 3Doodler is een 3D pen. Dat is heel wat handzamer dan een 3D pen. En je kan met zo'3D pen veel meer objecten maken.

3D pen 3Doodler

3Doodler is heel bijzonder speelgoed. Het idee heeft wel wat weg van dat van een 3D printer. Met 3Doodler werk je met een pen waarin je in 3D kunt tekenen. Je beperkt je dus niet tot papier maar kan alle kanten op, ook in de hoogte.

Basis van de 3Doodler is een 3D pen die je in het 3Doodler Start basispakket koopt. In deze 3D pen gaan patronen met plastic dat al bij heel lage temperaturen smelt. 

Bij het gebruik wordt dit plastic verwarmt (op een veilig lage temperatuur) en kun je tekenen. Superleuk speelgoed dat niet voor niets was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.


De 3Doodler pen werkt 40 a 60 minuten draadloos voor je hem weer moet opladen. Maar je kunt er ook zonder tijdslimiet mee werken door een USB-kabel aan te sluiten.

In het 3Doodler startpakket zitten naast de 3D pen en de USB-oplader ook 48 verschillende kleurstaafjes en een ontwerpboek vol idee├źn.

3Doodler 3D pen

Met de 3Doodler 3D pen kun je geen objecten vanuit een computer printen zoals bij een 3D printer, maar daarentegen heeft een 3D pen het voordeel dat je heel vrij bent in je bewegingen en dat je met een vaste hand heel nauwkeurig alle vormen kunt maken. Het is als tekenen, maar dan in 3D.

Dit originele speelgoed is goedkoop te koop. Kijk bij de aanbiedingen van 3Doodler speelgoed.


Zie ook: Meer creatief speelgoed tips


Onderwerp:
De 3Doodler is een 3D pen. Een pen waarmee je 3D objecten kunt "schrijven" in plaats van printen zoals bij een 3D printer. De 3Doodler is origineel 3D speelgoed. Creatief speelgoed waarmee zowel een kind als volwassenen veel leuks kunnen maken.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.