Aquabeads. Strijkkralen maar met water i.p.v. hitte

Aquabeads zijn strijkkralen die je met water plakken. Dat is wel zo veilig! Kijk hier voor de mogelijkheden en aanbiedingen van Aquabeads kralen.

Aqua beads, strijkkralen met water ipv hitte

Aquabeads is heel leuk knutselspeelgoed. De overeenkomsten met strijkkralen zijn groot, maar voor Aquabeds is er geen verhitting nodig. Het zijn unieke "parels"die met water aan elkaar blijven plakken. Warmte is daarbij niet nodig. gewoon koud water is genoeg. Dit maakt Aquabeads ook heel geschikt voor kleine knutselende kinderen.


Aanbiedingen Aquabeads

Er is een leuk en uitgebreid assortiment Aquabeads te koop tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk bij de aanbiedingen van Aquabeads om het aanbod te bekijken.

Zo werken Aquabeads

Zoals we al schreven, het spelen met Aquabeads kralen lijkt sterk op het spelen met strijkkralen. Je maakt eerst een mosaic op een board, maar waarbij bij strijkkralen de tweede stap een heet strijkijzer is hoef je bij Auabeds alleen maar de kralen te bevochtigen.

Hoe makkelijk knutselen met Aquabeads gaat kun je in de in de video hieronder zienZelf ontwerpen of voorbeelden volgen

Je kan met Aquabeads je eigen ontwerpen maken, maar ook sets kopen met "bouwtekeningen" en de benodigde (kleuren) parels. Deze sets hebben betrekking op bij kinderen populaire thema's als Cars, Minions, Disney Prinsessen, Star Wars, Frozen en veel meer. Maar ook pakketten met thema's als sieraden, 3D dieren en Trolls.

Aqua beats kralen

Informatie Aquabeads

Aquabeads is niet heel erg nieuw. In Japan kennen ze het al sinds 2004, het heeft een tijdje geduurd, maar nu veroveren Aquabeads stormenderhand de speelgoedwereld. Het wordt nu over de hele wereld verkocht, ook in Nederland en BelgiĆ«.

De Aquabeads parels zijn niet slecht voor de gezondheid van kinderen. Toch heeft de fabrikant er voor de zekerheid een vies smaakje aan toegevoegd zodat kleintje de pareltjes snel uitspugen als ze ze in hun mond steken.

Populair Aquabeads speelgoed:

Populair Aquabeads speelgoed zijn de meeneem koffer en natuurlijk de verpakkingen met Aquabeads kralen (navullingen), maar er zijn ook pakketten te koop waarmee je bepaalde figuren kunt maken, met alle benodigdheden, gereedschappen en handleidingen / bouwtekeningen,

Dit zijn voorbeelden van een aantal populaire Aquabeads speeldozen:

 • Aquabeads Super Mario personages
 • Aquabeads Super Mario creaties
 • Aquabeads Eenhoorn set
 • Aquabeads Prinsessen Tiara
 • Aquabeads Sprookjes wereld
 • Aquabeads Disney Prinsessen
 • Aquabeads Animal Crossing
 • Aquabeads Zeedieren
 • Aquabeads Sleutelhangers maken
 • Aquabeads Sieraden maken
 • Aquabeads Boerderij
 • Aquabeads Minions
En zo zijn er nog meer leuke Aquabeads speelgoed pakketten met kralen, materialen en tekeningen om mooie creaties van de waterparels te maken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Aquabeads voor dit leuke knutselspeelgoed tegen de laagste prijs.

Zie ook: Creatief speelgoed tips


Samenvatting:
Maakt hierboven kennis met Aquabeads. Creatief knutselen met Aquabeads lijkt op spelen met strijkkralen, maar Aquabeads kralen plakken door water aan elkaar in plaats van door hitte. Dat is veel veiliger en kinderen kunnen het daarom zelf doen. Hierboven aanbiedingen van Aquabeads kralen en een demonstratie van Aquabeads in een filmpje.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.