Speel nagelstyliste met een speelgoed nagelstudio

Welk meisje houdt er nou niet van met haar nagels bezig te zijn? Een nagelsalon is daarom een leuk cadeau voor meisjes vanaf een jaar of 6.


Heel leuk is de Nail Salon nagelsalon van Creative. Dit is een complete luxe nagelsalon met een nageldroger en alle benodigdheden en accessoires om van nagels een kunstwerk te maken.

Nagelstudio speelgoed

Interesse in een speelgoed nagelsalon? Kijk dan bij de aanbiedingen van nagel opmaak sets en andere make-up sets voor kinderen.

Hieronder kijken we als voorbeeld naar het Nail Salon speelgoed van Creative.

Nagelstyliste spelen

Nageldroger, nagellak, sjabloontjes, glitterpoeder, en zelfs een reistas. De Nail Salon nagelsalon van Creative is bijzonder compleet. Hiermee versier je je eigen nagels en die van je vriendinnen en moeder in de mooiste kleuren en designs. Maak er mooie stijlvolle kunstwerkjes van!
Dit is maar een voorbeeld van het vele nagelstudio speelgoed dat je in bovenstaand overzicht aantreft. Ook Cool Maker (Go Glam U-nique Nail Salon), Girl's Creator (XL Nagelstudio) en Clementoni (K3 Nagelstudio en Crazy Chic Nagelstudio) maken heel leuke nagelsalon speelgoed voor kinderen. In het bovenstaande overzicht vind je al het genoemde nagelstudio kind speelgoed (en veel meer).

Meer make up speelgoed

In het overzicht met al het make up speelgoed vind je niet alleen nog veel meer van dit nagelstudio speelgoed voor kinderen, maar ook ander leuk make up speelgoed voor een kind zoals speciale lipgloss, oogschaduw en plaktattoos. Allemaal geleverd in leuke make up dozen met spiegeltje e.d.


Zie ook: Meer creatief speelgoed tips


Samenvatting:
Op zoek naar nagelstudio kind speelgoed? Er zijn veel speelgoed nagelstudio 's voor kinderen te koop. Hier vind je voorbeelden en aanbiedingen van nagelstudio kinderen speelgoed. Al het nagelsalon kind speelgoed waarmee een kind nagelstyliste kan spelen vind je hier boven. Met aanbiedingen van al dit nagel stylist speelgoed en ander make up speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.