Creatief kleuter speelgoed

Kleuters zijn graag creatief bezig. Knippen, plakken, kleien, fröbelen. Natuurlijk spelen speelgoed-fabrikanten daar goed op in met creatief kleuter speelgoed.


Wij kijken hier naar leuk creatief speelgoed voor kleuters en andere kleine kinderen.

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit het creatieve speelgoed dat er voor kleuters te koop is, maar het leuk speelgoed van hoge kwaliteit waarmee kleine kinderen uren kunnen spelen.

De actuele prijs en aanvullende informatie over al het genoemde speelgoed kun je vinden in het overzicht creatief speelgoed kleuters. Daar vind je nog veel meer van dit leuke creatieve speelgoed voor kleine kinderen.

Klei-set doos
Kleien is favoriet bij peuters en kleuters. Voor de beginnend klei-kunstenaar is een klei-set een goed idee. Zo'n set bevat klei in diverse kleuren en diverse vormpjes om figuren te maken. Ook gereedschap als (kindveilige) klei-mesjes worden meegeleverd.


Een klei-set doos kost nog geen zes euro.

Knikkerbaan
Nog zo'n klassieker. Kinderen trainen met een knikkerbaan hun logisch denkvermogen en kunnen hun creativiteit helemaal  loslaten. Lees ons artikel over knikkerbanen als je op zoek bent naar een houten knikkerbaan die oneindig te breiden is.

In het overzicht vind je een heel voordelige kunststof knikkerbaan van het merk Clown. Deze 41-delige baan kost nog geen tientje.

Play Doh
Play Doh is heel bijzondere boetseerklei. Deze klei wordt als speelsets aangeboden. Bijvoorbeeld als snoepfabriek of als hamburger machine. Modern kleuterkleien dus. Kijk voor voorbeelden in het overzicht van creatief kleuterspeelgoed of lees ons artikel over Play Doh.Hamertje Tik
Hadden we het net over klassiekers? Hamertje Tik is ook weer zo'n voorbeeld van creatief kleuter speelgoed dat al generaties lang voor plezier zorgt. Hamertje Tik is eenvoudig maar geweldig leuk speelgoed. Een plankje van kurk, een hamertje, wat spijkertjes en heel veel leuke vormpjes om te te tikken.

Hamertje Tik is geschikt voor peuters en kleuters vanaf 3 jaar en kost nog geen tientje.


Fisher Price magisch tekenbord
Tekenen met een speciale pen op een speciaal tekenbord. En als je uitgetekend bent wis je de tekening weer. De ouders van nu speelden als kind meestal al met zo'n papier besparend magische tekenbord.Een goed magisch tekenbord is de Doodle Pro van Fisher Price. De kleinste versie van dit tekenbord kost via internet nog geen tientje.

Tot zover onze greep uit creatief kleuterspeelgoed. Kijk in het overzicht van creatief kleuter speelgoed voor alle prijzen en meer informatie of bij onze artikelen over creatief speelgoed voor nog meer speelgoed tips op dit gebied.

Zie ook:
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.