Creatief kleuter speelgoed

Voorbeelden en aanbiedingen van leuk creatief speelgoed voor een kleuter of ander jong kind.

Creatief speelgoed kleuter

Kleuters zijn graag creatief bezig. Knippen, plakken, kleien, fröbelen. Natuurlijk spelen speelgoed-fabrikanten daar goed op in met creatief kleuter speelgoed gericht op een klein kind. Wij kijken hier naar leuk creatief speelgoed voor kleuters en andere kleine kinderen.

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit het creatieve speelgoed dat er voor kleuters te koop is, maar het leuk speelgoed van hoge kwaliteit waarmee kleine kinderen uren kunnen spelen.

De actuele prijs en aanvullende informatie over al het genoemde creatief kleuter speelgoed kun je vinden in het overzicht creatief speelgoed kleuters. Daar vind je nog veel meer van dit leuke creatieve speelgoed voor kleine kinderen. 

Speelklei

Kleien is favoriet bij peuters en kleuters. Voor de beginnend klei kunstenaar is een speelklei set een goed idee. Zo'n set bevat klei in diverse kleuren en diverse vormpjes om figuren te maken. Ook gereedschap als (kindveilige) klei mesjes worden meegeleverd bij dit creatieve kleuterspeelgoed.

Creatief speelgoed kleuter: Speelklei
Klei voor kleuter / peuter

Een klei set doos kost nog geen zes euro.

Selecteer in het bovenstaande overzicht met leuk creatief kleuter speelgoed bij de categorie "boetseren¨. Je krijgt dan meer dan 400 speelgoedpakketten te zien met betrekking tot kleien en boetseren, creatief speelgoed geschikt voor kleuters.

Boetseerklei voor kleuters in grote en kleine pakketten, met of zonder accessoires. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen van dit creatief kleuterspeelgoed.

Knikkerbaan

Nog zo'n klassieker in het kleuterspeelgoed. Kinderen trainen met een knikkerbaan hun logisch denkvermogen en kunnen hun creativiteit helemaal  loslaten. Een kleuter kan na wat oefenen verbazend mooie knikkerbanen creëren en daarbij zijn of haar creatief en technisch inzicht volledig inzetten en verbeteren.

Lees ons artikel over knikkerbanen als je op zoek bent naar een houten knikkerbaan die oneindig te breiden is.

In het overzicht vind je naast de houten knikkerbanen ook een heel voordelige kunststof knikkerbaan van het merk Clown. Deze 41-delige baan kost nog geen tientje. En zo zijn er nog veel meer mooie knikkerbanen te vinden, voor kleuters en wat oudere kinderen.

Play Doh

Terug naar het boetseren. Play Doh is heel bijzondere boetseerklei. Deze klei wordt als speelsets aangeboden. Bijvoorbeeld als snoepfabriek of als hamburger machine. Modern kleuterkleien dus. 

Kijk voor voorbeelden in het overzicht van creatief kleuterspeelgoed of lees ons artikel over Play Doh voor dit unieke creatieve kleuter speelgoed dat probleem loos uit kleding en tapijt verwijderd kan worden en niet schadelijk is voor kleine kinderen zoals een peuter of een kleuter.


Creatief speelgoed Play Doh klei
Creatief speelgoed kleuter:  Play Doh speelklei

Hamertje Tik

Hadden we het net over klassiekers? Hamertje Tik is ook weer zo'n voorbeeld van creatief kleuter speelgoed dat al generaties lang voor plezier zorgt. Pappa en mamma, maar ook opa en oma hebben vroeger vast ook Hameprtje Tik gespeeld.

En Hamertje Tik bestaat nog steeds. Hamertje Tik is eenvoudig maar geweldig leuk speelgoed. Een plankje van kurk, een hamertje, wat spijkertjes en heel veel leuke vormpjes om te te tikken. Leuk creatief kleuter speelgoed.

Hamertje Tik is geschikt voor peuters en kleuters vanaf 3 jaar en een doos van dit kleuterspeelgoed kost vaak maar een tientje. Kijk maar bij de aanbiedingen van Hamertje Tik voor de actuele lage prijs van dit leuke klassieke kleuter speelgoed.


Fisher Price magisch tekenbord

Tekenen met een speciale pen op een speciaal tekenbord. En als je uitgetekend bent wis je de tekening weer. De ouders van nu speelden als kind meestal al met zo'n papier besparend magische tekenbord.

Magisch tekenbord

Creatief speelgoed kleuter: Fisher Price tekenbord


Een goed magisch tekenbord is de Doodle Pro van Fisher Price. Maar het aanbod aan magische tekenborden voor kleuters is veel groter. Kijk maar bij de magisch tekenbord aanbiedingen voor dit leuke creatieve kleuter speelgoed tegen een lage prijs.

Meer leuk creatief kleuterspeelgoed

Tot zover onze greep uit creatief kleuterspeelgoed. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht van creatief kleuter speelgoed voor alle prijzen en meer informatie of bij onze artikelen over creatief speelgoed voor nog meer speelgoed tips op dit gebied.

Zie ook:


Samenvatting:
Een kleuter is dol op creatief speelgoed, en creatief kleuterspeelgoed is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van een klein kind. Daarom hier aandacht voor leuk creatief kleuter speelgoed. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.