Eigen parfum maken

Maak je eigen parfum. Er zijn leuke speelgoed pakketten te koop waarmee je je eigen parfum kan ontwikkelen en maken.

Zelf parfum maken


Iedere beroemde filmster, model of zangeres lijkt tegenwoordig wel met haar eigen geurlijn te komen. Lijkt jou dat ook wel wat? Een eigen parfum? Je eigen geurlijn beginnen kan met een setje om zelf parfum te maken. Er zijn diverse sets voor zelf parfum maken op de markt. Kijk maar hier onder.

Deze creatieve pakketten bevatten geurstoffen om mee te experimenteren en gereedschap om geuren te mixen. Kijk hieronder voor diverse van dit soort setjes voor het zelf maken van parfum.


Je vindt hier onder andere speelgoed van Grafix, Clementoni, SES om zelf je eigen kinderparfum te maken.


Zelf parfum maken kinderen
Grafix: Zelf je eigen parfum maken


Hoe maak je zelf parfum?

De exacte inhoud van de sets om zelf je eigen parfum te maken kan verschillen. Maar bij elk van deze pakketten om zelf parfum te maken mix je een basisvloeistof met geconcentreerde geuren tot je jouw ideale geur gevonden hebt. De geur die je zelf wilt dragen en die je ook graag bij een ander wil raken.

Ook voeg je meestal kleurstoffen aan je parfum toe voor een bijpassende kleur. De kleur en uitstraling is bij een goed parfum immers minstens zo belangrijk als de geur. Ook als je het parfum zelf maakt.

Door het mixen van geuren en kleuren maak je je eigen exclusieve parfum. Een unieke eigen parfum, want niemand anders heeft dit geurtje.

Zelf parfum maken speelgoed
Zelf parfum maken kinderen: Grafix


Pakket om zelf parfum te maken

De inhoud van ieder pakket zelf parfum maken verschilt verder. Kijk bij de bovenstaande link naar het overzicht naar de leukste sets om zelf parfum te maken om te zien wat er verder mogelijk is en bij ieder zelf parfum maken pakket meegeleverd wordt.

Zo worden er bij een zelf parfum maken pakket vaak parfumflesjes meegeleverd waarin je de diverse zelf ontwikkelde parfums kunt bewaren. En bij sommige sets is het ook mogelijk om andere make up en verzorgingsproducten zelf te maken zoals nagellak, lippenstift en bruisballen voor in bad.

Kijk bij de bovenstaand overzicht met leuke sets om zelf parfum te maken voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook:

Samenvatting:
Er zijn diverse leuke sets te koop waarmee kinderen zelf parfum kunnen maken. Zelf parfum maken is daarbij een kwestie experimenteren met geurstoffen en kleurstoffen. Maak je eigen parfum en begin je eigen geurlijn. Kijk hierboven voor alle mogelijkheden van zelf parfum maken en het voor jou beste zelf parfum maken pakket.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.