Mode ontwerpen kinderen

Fashion Angels is leuk speelgoed waarmee een kind mode kan ontwerpen. Hier kijken we naar dit en ander speelgoed waarmee kinderen mode kunnen maken.

Je zou ze de kost moeten geven, alle meisjes die later modeontwerpster willen worden. Met Fashion Angels kunnen ze vast oefenen. Fashion Angels speelgoed bevat alles om kleding en andere mode te ontwerpen en te maken.

mode maken kinderen

Fashion Angels zijn kleding ontwerpen speelgoed pakketten bestaande uit schetsboeken en sjablonen voor het ontwerpen van kleding en accessoires. Er zijn heel veel van dit soort leuke creatieve pakketten voor mode design.

Meisjes kunnen zich helemaal op uitleven met dit mode ontwerpen speelgoed. In de Fashion Angels schetsboeken zijn poppetje voorgedrukt die je met stiften kunt 'aankleden'. Hun kleding kun je daarbij zelf ontwerpen waarbij je gebruik kunt maken van de vele sjablonen die bij het Fashion Angels speelgoed voor mode ontwerpen worden meegeleverd.

Mode maken kind: Fashion Angels


Er zijn diverse thema-pakketten met schetsboeken en sjablonen. Bijvoorbeeld Fashion Angels Trouwen, Fashion Angels Rockstar en een paarden-schetsbook. En verder zijn er nog vele afgeleide pakketten zoals een nagel decoratieset voor jou en je vriendinnen, een speciaal make-up schetsboek met sjablonen.


Bij de aanbiedingen van Fashion Angels pakketten vind je al dit leuke mode ontwerpen speelgoed tegen een lage prijs. Ontwerp je eigen kleding en andere mode!


Zie ook: Meer creatief speelgoed


Samenvatting:
Zelf kleding en ander mode ontwerpen kan met Fashion Angels. Dit is kleding ontwerpen speelgoed voor kinderen dat alles bevat wat nodig is voor een kind om mode te ontwerpen. Dit mode ontwerpen speelgoed behoort tot het beste fashion designer speelgoed voor kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.