Artzooka knutseldozen. Knutsel speelgoed

Hou je van knutselen? Kijk dan eens naar de knutseldozen van Artzooka. Artzooka maakt heel creatief speelgoed, je kunt er mee knutselen op tal van gebieden. Vaak met alledaagse producten.

Artzooka knutseldozen speelgoed

Er zijn Artzooka knutseldozen om lepels te versieren, sieraden te maken, robots te ontwerpen, gezichten te maken, oude sokken tot knuffels om te toveren, en veel meer.

De bedenkers van Artzooka hebben zelf ook heel veel fantasie, want ze maken zelf de meest originele knutseldozen. Elke doos is goed voor middagen vol knutselplezier. Je kunt je met de knutseldozen van Artzooka helemaal creatief uitleven op tal van terreinen.


Toiletrollen versieren?

Soms zijn de knutselideeĆ«n heel basic. Neem bijvoorbeeld de Artzooka knutseldoos om wc-rollen mee te versieren. Wie heeft dat niet op de kleuterschool gedaan, wc-rollen versieren. Maar Artzooka geeft het versieren van closetrollen een heel andere dimensie met een pakket vol speciale stickers en ander versiermateriaal, helemaal geoptimaliseerd voor het versieren van een wc-rol.

Knutsel van een pollepel op oude sok een leuke pop

En zo heeft Artzooka nog veel meer knutseldozen. Bijvoorbeeld voor het versieren van pollepels (drie houten lepels zijn bijgesloten), met materialen voor het maken van robots en veel meer.

Een soortgelijke knutseldoos is de Artzooka knutseldoos om een echte sokkenpop te maken.Met alle benodigdheden om van een sok een pop te maken.

De Artzooka knutseldozen zijn aanraders als je een cadeau of leuk speelgoed zoekt voor creatieve kinderen.

Zie ook:

Onderwerp:
Artzooka maakt leuke knutseldozen waarmee je met een eenvoudig voorwerp als een oude sok, toiletrol of pollepel een leuke pop of kunstwerk kunt knutselen. Een Artzooka knutseldoos is eenvoudig maar leuk knutsel speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.