Artzooka knutsel dozen. Speelgoed voor creatieve kinderen.

Hou je van knutselen? Kijk dan eens naar de speeldozen van Artzooka. Artzooka maakt heel creatief speelgoed, je kunt er mee knutselen op tal van gebieden. Vaak met alledaagse producten.


Er zijn Artzooka speeldozen om lepels te versieren, sieraden te maken, robots te ontwerpen, gezichten te maken, oude sokken tot knuffels om te toveren, en veel meer.

De bedenkers van Artzooka hebben zelf ook heel veel fantasie, want ze maken zelf de meest originele knutseldozen. Elke doos is goed voor middagen vol knutselplezier. Je kunt je met de knutseldozen van Artzooka helemaal creatief uitleven op tal van terreinen.

Kijk hier voor aanbieders van Artzooka knutseldozen

Soms zijn de knutselideeĆ«n heel basic. Neem bijvoorbeeld de Artzooka knutseldoos om wc-rollen mee te versieren. Wie heeft dat niet op de kleuterschool gedaan, wc-rollen versieren. Maar Artzooka geeft het versieren van closetrollen een heel andere dimensie met een pakket vol speciale stickers en ander versiermateriaal, helemaal geoptimaliseerd voor het versieren van een wc-rol.

En zo heeft Artzooka nog veel meer knutseldozen. Bijvoorbeeld voor het versieren van pollepels (drie houten lepels zijn bijgesloten), met materialen voor het maken van robots en veel meer.

Echte aanraders als speelgoed voor creatieve kinderen.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.