Diamond painting voor volwassenen en kinderen

Diamond painting voor volwassen en kinderen. Voor zowel een volwassene als een kind is er leuk diamond painting materiaal te koop.

Diamond painting volwassenen kinderen

Diamond painting is een nieuwe trend in speelgoed voor volwassenen en kinderen. Hier vind je aanbiedingen van duizenden diamond paintings en diamond painting accessoires. Diamond painting voor een kind, tiener of volwassene. 

Wat is diamond painting?

Diamond painting (diamant painting) doe je door geslepen steentjes en gekleurde stukjes glas (diamanten) op canvas te bevestigen. DIY diamond painting

Bij de bovenstaande diamond painting aanbiedingen kom je ook DIY diamond painting tegen. DIY staat daarbij voor Do It Yourself (doe het zelf). DIY is de diamond painting variant van  schilderen op nummer.

Bij een DiY diamond painting heb je een canvas doek dat is opgedeeld in kleine hokjes. Deze hokjes zijn genummerd, en via een voorbeeld weet je welke kleuren of steentjes je op welk nummer moet plaatsen, Het idee lijkt sterk op het al langer bestaande Schilderen op nummer van Ravensburger. Maar met diamond painting gebruik je dus andere materialen.


Diamond Dotz DIY diamond painting

Meest populaire DIY diamond painting van dit moment is de onderstaande pauw van specialist Diamond Dotz. Dit bedrijf is toonaangevend als producent van doe het zelf diamond paintings.

Zo maakt je een pauw, een dolfijn, maar ook een stilleven of andere diamond painting afbeelding.

diamond painting kind volwassenen

Diamond Dotz levert pakketten met een canvasdoek van hoge kwaliteit, een reeks zakjes met een selectie aan gesorteerde steentjes, een pen op de steentjes en diamantjes te plaatsen, een potje wax voor de bevestiging, een handleiding en een kleurenkaart. Het canvas is voorbehandeld met speciale lijm en voorzien van beschermende folie.

Hieronder zie je hoe dit in zijn werk gaat.

DIY diamond painting volwassenen en kinderen


De ene DIY diamond painting is moeilijker te maken dan de andere. Bij het overzicht van DIY diamond paintings bovenaan kun je daarom een leeftijdscategorie selecteren. Kijk daar voor een uitgebreid overzicht van al deze leuke pakketten. Hieronder zie je een heel klein deel van het aanbod.

Diamond painting kind of volwassene


Zie ook: Creatief speelgoed tips


Onderwerp:
Diamond painting is het maken van een diamnond paitning schilderij. Niet van verf maar van stukjes gekleurd glas. Bij DIY diamond painting maak je daarbij gebruik van een genummerde tekening, maar je kunt natuurlijk ook je eigen diamond paining kunstwerk bedenken. Hierboven vind je aanbiedingen van alle diamond painting benodigdheden voor volwassenen en kinderen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.