DIY diamond painting


Diamond painting is een nieuwe trend in speelgoed voor volwassenen en kinderen. Hier heb je meer dan 450 DIY diamond paintings. Het betreft de leukste diamond paintings onderverdeeld in diamond paintings voor kinderen, voor tieners en voor volwassenen.

Wat is DIY diamond painting?

Diamond painting (diamant painting) doe je door geslepen steentjes en gekleurde stukjes glas (diamanten) op canvas te bevestigen. Bij een DIY diamond painting heb je een canvas doek dat is opgedeeld in kleine hokjes. Deze hokjes zijn genummerd, en via een voorbeeld weet je welke kleuren of steentjes je op welk nummer moet plaatsen, Het idee lijkt sterk op het al langer bestaande Schilderen op nummer van Ravensburger. Maar met diamond painting gebruik je dus andere materialen.

>>> Kijk hier voor alle leuke DIY diamond paintingsDiamond Dotz DIY diamond painting

Meest populaire DIY diamond painting van dit moment is de onderstaande pauw van specialist Diamond Dotz. Dit bedrijf is toonaangevend als producent van doe het zelf diamond paintings.


Diamond Dotz levert pakketten met een canvasdoek van hoge kwaliteit, een reeks zakjes met een selectie aan gesorteerde steentjes, een pen op de steentjes en diamantjes te plaatsen, een potje wax voor de bevestiging, een handleiding en een kleurenkaart. Het canvas is voorbehandeld met speciale lijm en voorzien van beschermende folie.

Hieronder zie je hoe dit in zijn werk gaat.De ene DIY diamond painting is moeilijker te maken dan de andere. Bij het overzicht van DIY diamond paintings bovenaan kun je daarom een leeftijdscategorie selecteren. Kijk daar voor een uitgebreid overzicht van al deze leuke pakketten. Hieronder zie je een heel klein deel van het aanbod.Zie ook: Creatief speelgoed tips


Onderwerpen:
DIY diamond painting, diamant, dotz, steentjes mosaic.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.