Loom bands online kopen

Loom bands (loom bandjes) zijn rubberen bandjes waarmee je zelf de mooie sieraden kunt maken. Met een haaknaald of een loomkit vlecht je de looms in elkaar.


Zo maak je zelf prachtige sieraden als armbandjes, haarspelden en kettingen. De loom bands zijn zo populair dat de loom bandjes soms moeilijk te krijgen zijn. Wij hebben hier echter enkele goede winkels waar je loom bands online kunt kopen.

Loom bands zijn al in 2010 bedacht door de Amerikaan Cheong Choon, maar het duurde tot 2014 voor ze echt bekend werden. Dat jaar werden ze in Amerika uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar. De officiële naam van de gekleurde loom bands elastiekjes is Rainbow Loom.

Kijk hier voor de beste aanbiedingen van loom bandsMet de originele Rainbow Loom Kit maak je heel gemakkelijk van elastiekjes (de loom bands) coole armbandjes, ringen, figuurtjes en haarbandjes. Zelfs tassen kun je met behulp van de loomkit maken. In alle kleuren van de regenboog.

Inmiddels maken naast Rainbow Loom ook veel andere merken de loom bands, dit ondanks een patent dat in 2013 aan Rainbow Loom is toegewezen.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.