Loom bands online kopen

Loom bands (loom bandjes) zijn rubberen bandjes waarmee je zelf de mooie sieraden kunt maken. Met een haaknaald of een loomkit vlecht je de looms in elkaar.

Loom bands / loom bandjes

Zo maak je met de loom bandjes zelf prachtige sieraden als armbandjes, haarspelden en kettingen. De loom bands waren op een gegeven moment zo populair dat de loom bandjes soms moeilijk te krijgen zijn. Maar vandaag de dag zijn de loom bandjes gelukkig massaal te koop. Loom bands in alle kleuren die je maar kan verzinnen.

Loom bands zijn al in 2010 bedacht door de Amerikaan Cheong Choon, maar het duurde tot 2014 voor ze echt bekend werden. Dat jaar werden ze in zowel Amerika als Nederland uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar. De officiƫle naam van de gekleurde loom bands elastiekjes is Rainbow Loom.
Met de originele Rainbow Loom Kit maak je heel gemakkelijk van elastiekjes (de loom bands) coole armbandjes, ringen, figuurtjes en haarbandjes. Zelfs tassen kun je met behulp van de loomkit maken. In alle kleuren van de regenboog.

Inmiddels maken naast Rainbow Loom ook veel andere merken de loom bands, dit ondanks een patent dat in 2013 aan Rainbow Loom is toegewezen.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips


Onderwerp:
Aanbiedingen van alle loom bandjes. De loom bands zelf, maar ook loom band koffers, loom kits (gereedschap om met loom bands te knutselen) en alles dat nog meer met loom bandjes te maken heeft.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.