Sew Cool speelgoed naaimachine. Naaien zonder draad.

Naaien kan tegenwoordig zonder draad. Dit dankzij de magische Sew Cool naaimachine. Kinderen kunnen hiermee mode-items en figuren maken. Een speelgoed naaimachine waarmee je echt kleding kunt maken!

Speelgoed naaimachine

Dankzij de speciale naaimachine en de speciale Sew Cool stof komt hier geen draad bij aan te pas. De stof en accessoires kleven aan elkaar.

Het is dus een speelgoed naaimachine waarmee je echt kunt naaien, maar dan wel veilig naaien zonder naald en draad. Je plakt de stof aan elkaar.

Je koopt de Sew Cool naaimachine als een totaal pakket. Naast de naaimachine bevat deze ook 8 stroken Sew Cool stof, 3 op maat gesneden ontwerpen, 3 naaipatronen, Sew Cool band, 14 decoraties, 8 drukknopen en een zak met vulling. 

Met deze speelgoed naaimachine en meegeleverde accessoires kun je naar hartenlust creaties ontwerpen en maken. Deze speelgoed naaimachine werkt op batterijen.

Aanbieding van deze speelgoed naaimachine

Kijk hier onder voor aanbiedingen van de Sew Cool naaimachine en navulling voor deze speelgoed naaimachine.Popjes, poppenkleding, tasjes, kledingstukken alles kun je maken met deze speelgoed naaimachine die volgens het droogvilt principe werkt. Kinderen kunnen zich helemaal creatief uitleven op een veilige manier want de naald van de naaimachine is op een veilige manier weggewerkt zodat ze er niet bij kunnen.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips


Onderwerp:
Met de Sew Cool speelgoed naaimachine kunnen kinderen echt kleding maken en met stof knutselen zonder naald en draad. Deze speelgoed naaimachine werkt namelijk met warmte en kleeft de delen stof aan elkaar. Kijk hier voor een goedkope aanbieding van deze echte speelgoed naaimachine voor kinderen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.