Supersand. Speelzand voor binnen.

Kinderen spelen heel graag mee zand. Helaas is het spelen met zand voorbehouden aan mooi weer, want niemand wil een zandbak in zijn huiskamer. Maar nu is er Supersand!


Supersand (Superzand) is ideaal speelzand want het is schoon, zacht, het kruimelt niet, je hecht heel goed en het plakt nauwelijks aan je handen. Het is ideaal speelzand dat je gewoon binnen kunt gebruiken.

Je kunt Supersand zien als een tussenvorm tussen gewoon zand en klei. Je kunt er alles mee dat je met gewoon zand ook kan, zoals kastelen bouwen, taartjes bakken en kliederen met water en zand. Hiervoor worden diverse vormpjes en gereedschappen (o.a. roller, troffel) meegeleverd bij een startpakket. Een klein nadeel van Supersand ten opzichte van gewoon speelzand is alleen dat kinderen het niet kunnen zeven.


Daar tegenover staan echter enorme voordelen, en dat is dat je Supersand gewoon kunt oppakken en aan elkaar kunt kleven. Ook is Supersand antibacterieel en gemaakt van natuurlijke materialen. Het maakt je huis niet vuil en is heel makkelijk op te ruimen.

Kijk voor dit Supersand tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van Supersand.Het Super Sand kasteel van Goliath was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014.

Zie ook: Meer tips creatief speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.