Super Sand. Speelzand voor binnen.

Super Sand is echt superzand! SuperSand is namelijk zand waarmee je in huis kunt spelen. Kijk hier voor aanbiedingen van Super Sand speelzand.


Kinderen spelen heel graag mee zand. Helaas is het spelen met zand  normaal gesproken voorbehouden aan mooi weer, want niemand wil een zandbak in zijn huiskamer. Maar nu is er Super Sand, zand waarmee je zonder te kliederen binnen kunt spelen!

Wat is Super Sand?

Je kunt Super Sand zien als een tussenvorm tussen gewoon zand en klei. Je kunt met SuperSand alles dat je met gewoon zand ook kan, zoals kastelen bouwen, taartjes bakken en kliederen met water en zand. Hiervoor worden diverse vormpjes en gereedschappen (o.a. roller, troffel) meegeleverd bij een startpakket Super Sand. Maar je wordt er dus niet vies van, en Super Sand is heel makkelijk schoon op te ruimen.

Een klein nadeel van Supersand ten opzichte van gewoon speelzand is alleen dat kinderen het niet kunnen zeven.

Tegenover dit kleine nadeel van Super Sand staan echter enorme voordelen, en dat is dat je Supersand gewoon kunt oppakken en aan elkaar kunt kleven. 

Ook is Supersand antibacterieel en gemaakt van natuurlijke materialen. Het maakt je huis niet vuil en is heel makkelijk op te ruimen.

Aanbiedingen van Super Sand speelzand


Kijk voor dit Supersand tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van Super Sand.Het Super Sand van Goliath is te koop in dozen met een leuke voorraad SuperSand in een één kleur of meerdere kleuren, maar ook in Super Sand speelpakketten met Super Sand in diverse kleuren en vormen om bepaalde Super Sand figuren te maken. Natuurlijk kun je deze Supersand figuren weer losmaken om er andere bouwwerken van speelzand mee te maken.

Een populair Super Sand pakket is het Super Sand kasteel (zie foto bovenaan) dat eerder was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Andere populaire Super Sand pakketten zijn Super Sand Dieren, Suepr Sand Monstertruck, Super Sand Safari en het Assepoester kasteel en de Vulcaan.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Super Sand vind je al deze pakkettenmet speelzand voor binnen.

Zie ook: Meer tips creatief speelgoed


Onderwerp:
Super Sand is schoon, hygiënisch en makkelijk schoon te maken zand waarmee je binnen kunt spelen. Bij de Super Sand aanbiedingen vind je al dit superzand goedkoop. Je koopt het supersand los of in pakketten. Kijk bij de goedkope Super Sand aanbiedingen voor alle pakketten en mogelijkheden en om Super Sand goedkoop online te kopen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.