Beste kindercamera test

Met een goede kindercamera kun je veel meer dan alleen een foto maken. Hier de leukste kindercamera's van dit moment (plus aanbiedingen).

Kindercamera's zijn modern speelgoed waarmee steeds meer mogelijk is. Foto's maken, maar ook filmen, muziek luisteren, foto's bewerken en meer. Maar wat is de beste kindercamera? Een kindercamera test wees dat uit.


beste kindercamera test


Bij de test werd gekeken naar de kwaliteit en de mogelijkheden van de kindercamera. Hier kijken wij naar de beste kindercamera uit de test en naar andere beste kindercamera's.

Vtech kindercamera het beste kinderfototoestel uit de test

In de kindercamera test was er een duidelijke winnaar aan te wijzen. 

In deze kindercamera test domineerde de Vtech kindercamera's. Deze Vtech Kidizoom kindercamera's zijn niet alleen populair (het zijn de best verkochte kindercamera's), maar het zijn ook de beste kindercamera die je kunt kopen. 

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van kindercamera's voor hun modellen, laagste, prijzen en meer informatie. Je vindt daar niet alleen de aanbiedingen van de Vtech kindercamera, maar ook van andere kindercamera's.


Vtech brengt diverse kindercamera's uit, en deze verschillende camera's voor kinderen zijn dan ook weer in een versie voor jongens en meisjes te koop. Het verschil tussen die twee versies zit hem alleen in de kleur (meest blauw en roze).

beste kindercamera

Beste kindercamera: Vtech Kidizoom Duo

De Vtech Kidizoom Duo werd in de test tot beste kindercamera uitgeroepen. Zijn naam heeft deze beste camera voor kinderen te danken aan zijn dubbele cameralens. Zowel aan de voorkant als de achterkant is er een camera te vinden. Handig voor selfies!

Ook heel plezierig is het kleurenscherm waarop de kinderen kunnen zien wat ze fotograferen en filmen, waarop ze de filmpjes en foto's kunnen terugzien en waarop ze bewerkingen kunnen uitvoeren.

beste kindercamera


Met de beste kindercamera kunnen foto's en video's worden bewerkt, maar je kunt er ook geluid mee bewerken, want de Vtech Kidizoom Duo kindercamera is een echte multimedia-camera met muziekspeler en audiobewerking.

Ook kun je er spelletjes mee spelen, die vooral leuk zijn omdat ze gebruik maken van de bewegingssensor. Spelletjes worden meegeleverd.

Kortom, deze kindercamera is veel meer dan een camera alleen. En terecht uitgeroepen tot beste kindercamera.

Andere kindercamera's

Vtech begon er mee, maar andere speelgoedmerken volgden. Er zijn tegenwoordig meer van dit soort kindercamera's te koop. In de lijst met aanbiedingen van kindercamera's bovenaan kom je deze alternatieven tegen zoals de Roxiq kinder camera, de BTH Kids en de GSUO camera.

Vtech Kidizoom Action Cam

Ook Vtech heeft naast de Kidizoom DUO nog andere kindercamera's uitgebracht. Bijvoorbeeld de Vtech Kidizoom Action Cam. een echte actiecamera voor kinderen die wordt geleverd met een waterdichte behuizing zodat je zelfs onder water foto's en video's kunt maken.

action cam kind


Ook kun je met deze kindercamera stop-motion video's en interval foto's maken. Coole effecten, filters en kaders zijn volop aanwezig. De beelden worden in HD geschoten en er worden 9 accessoires meegeleverd waaronder een groothoeklens. Bevestig deze Vtech Action Cam op je fiets of skateboard, maar spectaculaire opnames, en bekijk deze op het kleurenscherm van de actioncam.

Vtech Kidizoom Pixi

Een heel andere kindercamera om te zien is de Vtech Kidizoom Pixi waarmee Vtech vooral op meisjes mikt. Deze pocket versie van de Kidizoom kindercamera doet qua uiterlijk aan een makeup setje denken, met een beeldscherm in plaats van een spiegeltje. Spiegelen kan door de camera en het schermpje te gebruiken!

beste camera kinderen

Ook met de Vtech Kidizoom Pixi maak en bewerk je foto's en filmpjes en je kunt er spelletjes op spelen.

Kijk bovenaan bij de aanbiedingen van kindercamera's voor de prijzen en mogelijkheden van alle camera's voor kinderen.

Zie ook: Meer multimedia voor kinderen


Samenvatting:
Een kindercamera is meer dan een kinderfotocamera. Met een goede speelgoed camera voor kinderen kunnen er ook filmpjes gemaakt worden, foto's worden bewerkt en muziek worden afgespeeld. Een goede camera voor een kind is een multimedia kindercamera. De beste kindercamera uit de kindercamera test is de Vtech Kidizoom. Deze Vtech kindercamera is in diverse modellen voor meisjes en jongens te koop. Kijk boven voor aanbiedingen van kindercamera's en voor de beste kindercamera uit de test.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.