Zelf kaarsen maken (kinderen en volwassenen)

Hier vind je alles om zelf kaarsen te maken. Voor kinderen en volwassenen. Sfeerkaarsen, geurkaarsen of zelfgemaakte kaarsen in grappige vormen.

Kaarsen maken kind volwassenen


Om zelf kaarsen te maken, voor een kind of volwassene, zijn er heel veel kant en klare pakketten te koop. Zo'n hobbydoos bevat alles voor kinderen of volwassenen om zelf kaarsen te maken.

Sommige van deze hobbypakketten zijn gericht op kinderen. Je kunt hier heel eenvoudig je eigen kaars mee maken, andere pakketten zijn meer uitgebreid en gericht op volwassenen die meer complexe kaarsen willen maken en deze kaarsen willen decoreren.


Selections geurkaarsen maken kinderen volwassenen

Selections geurkaarsen maken (kinderen en volwassenen)

Zelf geurkaarsen maken

Zo zijn er bijvoorbeeld ook hobbypakketten voor het zelf maken van geurkaarsen. Deze hobbydozen bevatten naast de paraffine, kaarslonten en andere benodigdheden voor het maken de kaarsen zelf ook diverse geurstoffen waarmee de kaars ook een zelf samengestelde geur kan krijgen.

Kaarsen maken kind

Voor kinderen zijn er leuke hobby pakketten te koop voor het eenvoudig maken van kaarsen en het versieren van de zelf gemaakte kaarsen met kleuren, glitters en meer. Een kind kan de kaars via mallen in bepaalde vormen maken. Dat kan een kaarsvorm zijn, maar ook een meer speelse vorm zoals een poppetje of dier. 

Onder andere speelgoed fabrikant SES maakt diverse van deze pakketten waarmee een kind zelf kaarsen kan maken.

Zelf kaarsen maken kind (SES)

Zelf kaarsen maken kind (SES)


Bij de bovengenoemde aanbiedingen vind je talloze pakketten waarmee je zelf kaarsen kunt maken. Met DIY (doe het zelf) hobby pakketten voor kinderen en volwassenen.


Zie ook: Meer creatief speelgoed


Onderwerp:
Zelf kaarsen maken, voor kinderen en volwassenen. Zelf geurkaarsen, sierkaarsen of kaarsfiguurtjes maken. Zowel voor een kind als voor een volwassene zijn heel veel pakketten te koop die / hobbydozen te koop die alle benodigdheden bevatten om zelf kaarsen te maken.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.