Blokkenkar / blokkenwagen hout. Leuk houten speelgoed

Blokkenkar / blokkenwagen aanbiedingen. Kies hier je beste blokkenwagen uit circa 50 leuke blokkenkarren.

Een blokkenkar is een leuke combinatie van houten speelgoed met een loopwagen. Kleine kinderen kunnen heel druk zijn met een houten blokkenkar.

Blokkenwagen /blokkenkar hout Janod

De houten blokken kunnen van A naar B worden gereden en in en uit de blokkenwagen worden geladen. En de blokken uit de blokkenkar zijn houten speelgoed op zich. Ze bevatten vaak letters, cijfers of andere educatieve afbeeldingen.

Spelen met blokken is leuk voor een peuter. Rijden met een kar vinden peuters ook leuk. Een houten blokkenwagen combineert die twee. Kortom een blokkenkar van hout is leuk peuterspeelgoed.

We hebben hier een 50 tal leuke blokkenkarren voor je. Kijk hier voor een goede blokkenkar van hout van fabrikanten als Janod, Playwood, SFC Toys, Hape, Sevy. Little Dutch en andere goede fabrikanten van mooi houten speelgoed.


Houten blokkenkar konijn

Houten blokkenwagen konijn

Niet alle blokkenkarren zijn van hout

Naast de houten blokkenkarren vind je bij deze aanbiedingen ook enkele kunststof blokkenwagens met plastic blokken. Onder andere Fisher Price en Mega Bloks maken kunststof blokkenkarren, maar het overgrote deel van de blokkenwagens is van hout gemaakt. De meeste kopers geven ook de voorkeur aan een houten blokkenkar.

Wat is een blokkenkar?

Een blokkenkar of blokkenwagen is een duwkar met blokken. Bij een goede houten blokkenkar is 
alles van hout, zowel de blokkenkar als de blokken,  maar om krassen op de vloer te voorkomen zijn er bij een goede houten blokkenwagen wel rubberen strips aangebracht op de houten wielen van de duwkar.


Blokkenkar hout Playwood

Houten blokkenkar Playwood


Loopwagens hebben een grote aantrekkingskracht op peuters dus dit is speelgoed dat ze veel zullen gebruiken. Daarbij ziet een blokkenkar er aantrekkelijk uit en nodigt uit tot spelen, en dat geld ook voor de houten blokken waarmee de blokkenwagen gevuld is.

Let ook op de blokken als je een blokkenwagen koopt. Je hebt blokken van verschillende groottes en ze zijn niet altijd vierkant van vorm. Soms kan de peuter ook wat van zijn duwkar met blokken leren. Vaak hebben de blokken namelijk een voor een peuter uitdagende vormen of bevatten de blokken letters, cijfers of symbolen.

Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Foto bovenaan: Houten blokkenkar Janod


Samenvatting:
Een houten blokkenkar is leuk speelgoed voor een peuter en andere kleine kinderen. Niet alleen de blokkenkar hout is leuk, ook de houten blokken. Bij de blokkenwagen aanbiedingen hierboven vind je vooral houten blokkenkarren maar ook een enkele blokkenkar van kunststof. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.