Blokkenkar hout, leuk houten speelgoed

Een blokkenkar is een leuke combinatie van houten speelgoed met een loopwagen. Kleine kinderen kunnen heel druk zijn met een houten blokkenkar.

Blokkenkar hout Janod

De houten blokken kunnen van A naar B worden gereden en in en uit de blokkenwagen worden geladen. En de blokken uit de blokkenkar zijn houten speelgoed op zich. Ze bevatten vaak letters, cijfers of andere educatieve afbeeldingen.

We hebben hier een 30 tal leuke houten blokkenkarren van je. Kijk hier voor een goede blokkenkar van hout van fabrikanten als Janod, Playwood, SFC Toys, Hape, Sevy. Little Dutch en andere goede fabrikanten van mooi speelgoed van hout.


Een blokkenkar of blokkenwagen is een houten duwkar met blokken. Alles is van hout, zowel de blokkenkar als de blokken,  maar tegen krassen zijn er rubberen strips aangebracht op de wielen van de duwkar.

Blokkenkar hout Playwood

Blokkenkar hout Playwood


Loopwagens hebben een grote aantrekkingskracht op peuters dus dit is speelgoed dat ze veel zullen gebruiken. Daarbij ziet een blokkenkar er aantrekkelijk uit en nodigt uit tot spelen, en dat geld ook voor de houten blokken waarmee de blokkenwagen gevuld is.

Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Foto bovenaan: Blokkenkar hout Janod

Samenvatting:
Een houten blokkenkar is leuk speelgoed voor een peuter en andere kleine kinderen. Niet alleen de blokkenkar hout is leuk, ook de houten blokken.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.