Goedkoop Skeelers of inline skates voor kind of volwassenen kopen

Aanbiedingen van skeelers en inline skates voor kinderen en volwassenen. Koop goede inline skates en goede skeelers goedkoop.

goedkoop skeelers en inline skates kopen

Populair buitenspeelgoed dat in ieder jaargetijde te gebruiken is zijn skeelers of inline skates. Skaten is leuk om te doen en bovendien is skaten heel sportief en gezond, want je bent actief lichamelijk in beweging. 

Skaten is een heerlijke hobby en sport, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Inline skates en skeelers goedkoop kopen

Wil je skeelers goedkoop kopen? Of inline skates goedkoop kopen? Hieronder vind je alle informatie en de lage prijzen van meer dan 2.000 (!) skates voor kinderen en volwassenen. Zowel goede inline skates als goede skeelers kun je hier goedkoop online vinden.


Ook kun je via dit enorme overzicht makkelijk de voor jou beste inline skates of beste skeelers makkelijk selecteren. Vink al je wensen en eisen aan. Natuurlijk je schoenmaat, maar eventueel ook je geslacht, merken waaraan je de voorkeur geeft, de maximale prijs die je voor je skates wilt betalen, het soort skateschoen (hard of zacht), de aanwezigheid van een rem op de skate en ook wensen zoals de kleur als je daar voorkeur voor hebt.

Zo vind je uit het aanbod van 2.000 skeelers en inline skates makkelijk de voor jou beste skeeler of inline skate en kun je deze skates tegen de laagste prijs kopen.

Inline skate

Inline skate

Verschil tussen inline skates en skeelers

De termen skeeler en inline skates worden vaak met elkaar verward. Een skeeler is niet hetzelfde als een inline skate. Je hebt skeelers (met vijf wielen) en inline skates (met vier wielen). Hoewel we vaak over skeelers spreken zijn de meeste skates die gebruikt worden inline skates.

Hier vind je een kort overzicht van de verschillen tussen beide soorten schaatsen.

Belangrijkste verschillen tussen skeelers en inline skates:
  • Inline skates hebben 4 wielen, skeelers 5
  • Inline skates hebben een remblok, skeelers niet
  • Inline skates hebben meestal een hoge schoen, een skeeler een lage of halfhoge schoen.
  • Inline skates zijn beter wendbaar dan skeelers
  • Inline skates kun je het beste vergelijken met een ijshockeyschaats, skeelers met een Noor.

Inline skates / skeelers voor kinderen

Met name skates voor kinderen zijn eigenlijk altijd inline skates. Skeelers zijn namelijk ook langer, luxer en daardoor duurder dan inline skates. Maar of je het nu inline skates of skeelers noemt, skaten is een gezonde hobby en superleuk om te doen, voor volwassenen en voor kinderen.

Nijdam inline skates kind

Een topmerk voor inline skates voor kinderen is Nijdam. Nijdan is een fabrikant die ook bekend is om zijn gewone schaatsen en rolschaatsen. Ook op het gebied van ijsschaatsen voor kinderen is Nijdam het nummer één merk wat verkopen betreft. 

De inline skates van Nijdam lijken veel op die van hun ijsschaatsen, maar dan met wieltjes in plaats van glijders.

Nijdam inline skates kind
Nijdam inline skates kinderen

De Nijdam inline skates kun je makkelijk aan en uit trekken, want dat werkt met twee gespen. Wat ook heel fijn is, is dat je deze inline skates voor meisjes en jongens in maat kunt verstellen. Zo kunnen de kinderen er lange tijd mee doen voor ze er uit groeien.

Nijdam inline skates kind (meisjes)
Nijdam inline skates kind(meisjes)

De prints en kleurstellingen sluiten ook prima aan bij wat kinderen mooi vinden. Veel wit en roze bij de meisjes skates en de jongens skates zijn vaak wat minder uitgesproken van kleur., maar wel altijd heel mooi op te zien.

Andere goede skeelers en inline skates kinderen

Nijdam is een topmerk in inline skates en skeelers voor kinderen, maar er zijn meer goede merken als je skeelers of inline skates voor kinderen zoekt. 

Ook fabrikanten als Roces, Fila, SFR, Coolslide, Rollerblade, Mission, K2, Colourblade, SFR Pulsar en One Urban Kids maken heel goede inline skates voor kinderen.

Goede skeelers en inline skates volwassenen

Bij de beste skeelers en beste skates voor volwassen vind je veel zelfde namen, Goede skates voor dames en heren worden onder meer gemaakt door Roces, Rollerblade, Tempish. Powerslide, Cadomotus. Dit zijn topmerken voor echte skeelers (3 wielen) en inline skates. 

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van skeelers en aanbiedingen inline skates om beide soorten skates goedkoop online te kopen.


Zie ook:

Onderwerp:
Aanbiedingen van zowel skeelers als inline skates. Met ruim 1.000 skates en skeelers voor kinderen en volwassenen. Goedkope skeelers en goedkope inline skates van goede kwaliteit.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.