Houten slee en andere sleeën

Wat is het leukste winterspeelgoed? Dat is zonder twijfel de slee.Er zijn vele soorten sleeën. Ten eerste heb je natuurlijk de bekende houten slee (de Davos slee), maar er zijn ook snelle racesleetjes met stuur en stoeltje, zelfs voor meerdere personen. Hier een overzicht.

Als je wilt weten wat voor soorten slee er zijn en waar je deze het beste en goedkoopste kunt kopen kun je een kijkje nemen bij de beste winkels om een slee te kopen. Daar vind je alle soorten sledes tegen een lage prijs.

Houten slee
Ten eerste heb je de eerder genoemde houten Davos slee. Dit is de klassieke Hollandse slee die we allemaal wel kennen. Een ideale slee voor mensen met kleine kinderen, omdat je deze slee makkelijk kunt voorttrekken. Er kan eventueel een zitje worden geplaatst op de houten slee zodat baby's en kleine peuters er op kunnen zitten zonder te vallen als er aan de slee wordt getrokken.Naast het Davos model houten slee zijn er ook nog houten sledes in een andere vorm, de Hoorn slee (zie foto hier boven). Deze houten slee is te herkennen aan grote ronde gebogen 'hoorns' aan de voorkant waaraan je je goed kunt vasthouden tijdens een afdaling. Op Slee Kopen vind je alle informatie over deze soorten houten slee.

Slee met stuur
Heel populair zijn de sleetjes met een stuur te worden. Dit zijn kunststof sleeën waar je in of op zit. Je hebt ze namelijk in een kuipmodel en in een meer traditionele slee vorm waarbij je meer op de slee zit.

Zo'n kunststof slee is vaak voorzien van een stoere naam als de Snow Tiger of de Mountain Racer. Dankzij het stuurtje bestuur je ze als een auto als je op zo'n slee naar beneden stuift. Kijk op Slee Kopen voor meer informatie.Raceslee
De raceslee of snelle slee is een supersnelle variant op bovenstaande slee met stuur. Deze zijn extra aerodynamisch gevormd, voorzien van vering en zijn voorzien van twee onafhankelijk van elkaar werkende remmen.

Meer soorten slee
Op Slee Kopen vind je nog meer soorten slee. Bijvoorbeeld de Glider (een klein plastic bordje), de ronde slee en de slee voor gehandicapten. Kijk op Slee Kopen voor meer informatie.

Zie ook: Meer sportief speelgoedOnderwerp:
Informatie over de houten slee en andere soorten sleeën zoals de raceslee. Bovenaan vind je de beste winkels om een goede slee goedkoop te kopen. Op Slee Kopen vind je meer informatie over de verschillende slee soorten.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.