Aanbiedingen Kubb, Molkky en andere leuke werpspellen

Zoek je een leuk werpspel of vangspel? Hier hebben we aanbiedingen van werpspellen en enkele tips als je een leuk werpspel zoekt.

Kubb spel werpspel

Iedereen kent jeu de boules maar er zijn veel meer leuke werpspellen die je kunt spelen op de camping, bij het zwembad of gewoon in de tuin of op straat. Hier de leukste werpspel alternatieven voor jeu de boules.


Deze buitenspellen, en nog veel meer leuke werpspellen zijn te vinden in het overzicht met aanbiedingen werpspellen en vangspellen. Kijk daar voor de prijzen meer informatie over al deze werpspellen voor buiten.

En andere leuke werpspellen en vangspellen, want bij de aanbiedingen zijn honderden van deze spellen te vinden.

Hieronder kijken we naar de werpspellen Kubb en Molkky en naar leuke spellen voor ringwerpen en blikgooien.

Kubb

Kubb is een oud Zweeds spel dat al door de Vikingen werd gespeeld. Het lijkt een beetje op jeu de boules voor Noormannen. Je speelt bij kubb alleen niet met ballen maar met werpstokken. En het doel is het raken van de koning. Verder doen er 10 torens mee in het spel.

Kubb spel


Kubb kan je één tegen één spelen, maar ook in teams. Er bestaat zelfs een officiële competitie waarin men zes tegen zes speelt.

Mölkky

Ook mölkky komt uit het hoge noorden en speel je net als Kubb door met een stok te gooien. Toch is dit weer een heel ander spel dan kubb, ook al moet er ook bij mölkky gegooid worden.  Doel is het omgooien van pionnen die elk een bepaalde waarde hebben.

Molkky spel

Ringwerpen

Dit spel voor ringwerpen is een  moderne versie van een ringwerp spel dat de Germanen al speelden. Ook bij ringooien moet er weer geworpen worden. Daarvoor krijg je 5 werpringen van touw en één verdubbelaar voor extra punten.

Ringwerpen spel ringgooien


Blikgooien

Blikgooien brengt de klassieker van de kermis in je achtertuin. Met tien metalen blikken en drie werpzakjes. Met de mogelijkheid om extra punten te scoren met bonusblikken. Je kunt bij dit blikwerpen spel zelfs de kleur van de blikken kiezen. Dit werpspel Blikgooien kan ook binnen gespeeld worden.


Kortom, er zijn veel leuke werpspellen te koop. En al deze leuke spellen zijn best goedkoop. Kijk maar in het bovenaan genoemde overzicht van werpspellen. Daar vind je nog veel meer van dit soort buitenspellen.

Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed

Foto bovenaan: Kubb Original spel

Onderwerp:
Werpspellen behoren tot de meest eenvoudige spellen, maar dat maakt ze niet minder leuk. Spellen als Kubb, Mollky en ringwerpen komen zelfs uit de tijd van de vikingen en de germanen. Hierboven vind je de leukste werpspellen en aanbiedingen om deze werpspellen goedkoop te kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.