Goedkope skateboards

Skateboards heb je in alle soorten en maten. Voor kinderen vanaf 5 jaar heb je voor tien euro al een mooi skateboard met een stoere print voor kinderen. De prijzen van skateboards voor tieners beginnen bij zo'n 25 euro.


De skateboards zoals je nu bij speelgoedwinkels aantreft zijn vaak voorzien van prachtige prints. Maar er zijn ook retro skateboards te koop in felle fluoriserende kleuren.

Deze retro skateboards, de zogenaamde Fish skateboards, die gebaseerd zijn op skateboards uit de jaren 70 zijn in Amerika en Australiƫ weer een grote rage en ook in Europa zijn ze in opmars.

Kijk hier voor aanbiedingen van goedkope skateboards

Fish skateboards zijn klein van stuk en bijzonder wendbaar. Ook zijn ze bijna onverwoestbaar, ze zijn gemaakt van sterk aluminium, en niet in de laatste plaats zien ze er waanzinnig uit.  Door het kleine formaat neem je de Fish skateboards ook makkelijk overal mee naar toe.


De skateboard sport

Skateboarden is een sport die eind jaren 50 uit het niets kwam opzetten. En tot op de dag van vandaag is skateboarden populair gebleven. Overal in Nederland vind je banen en ramps te vinden waarop je trucs, stunts en vaardigheden kunt leren. Vooruit rijden doe je op een skateboard steppend, puchend of slalommend.

De eerste skateboards waren surfboards waaronder rolschaatswielen waren gemonteerd. Tegenwoordig zijn skateboards heel wat geavanceerder met waveboards als de nieuwste variant op de klasseke skateboard.

Kijk in het bovengenoemde overzicht met aanbiedingen van skateboards voor de prijzen en informatie over de verschillende modellen.

Zie ook: Meer sport speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.