Tafeltennistafels voor binnen en buiten


Een echte tafeltennistafel hoeft niet duur te zijn. Zo kun je de indoor tafeltennistafel van Sunflex al voor 185 euro kopen. Dit is een officiële indoor tafeltennistafel die aan alle voorwaarden voldoet.

Deze tafeltennistafel kun je aan beide zijden omhoog klappen. Daardoor kun je de tafeltennis-tafel makkelijk opbergen, maar je kunt ook alleen tafeltennissen door slechts één zijde op te klappen. Ideaal om te oefenen.


Kijk hier voor aanbiedingen van alle tafeltennistafels

Tafeltennistafels van Sunflex
De Sunflex indoor tafeltennistafel wordt compleet geleverd met een net. Aan de zijkant van de tafeltennis-tafel bevindt zich een handige houder waarin je de ballen en de tafeltennisbatjes kunt opbergen.

Als de zijkanten van de tafeltennistafel omhoog worden geklapt staat de tafel op wielen waardoor je hem heel makkelijk kunt wegrijden.

Sunflex outdoor tafeltennistafel
Sunfelx heeft voor buitengebruik een speciale outdoor tafeltennistafel. Deze versie van bovenstaande tafeltennistafel is twee keer zo duur als de indoor variant. Dat komt omdat deze tafeltennistafel van veel duurder waterbestendig materiaal is gemaakt.


Deze tafeltennis-tafel kun je dus gerust buiten laten staan, ook als het regent. De goedkope indoor tafeltennistafel kun je natuurlijk ook buiten gebruiken, maar deze kun je het beste na gebruik wel weer naar binnen rijden.

Informatie over beide tafeltennistafels kun je bij de aanbiedingen van tafeltennistafels hierboven vinden. Je vindt hier tevens goede batjes, ballen en andere tafeltennis-accessoires.

Zie ook: Meer sport speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.