Aanbieding Rummikub spel en Rummikub varianten

Wie kent Rummikub niet? Rummikub is een bijzonder populair bordspel waarbij het aankomt op slimheid en puzzelvaardigheid.

Rummikub spel zwart

Maar wist je dat er inmiddels een heleboel varianten op dit gezellige bordspel zijn uitgebracht? Hier een overzicht van enkele leuke Rummikub varianten. We hebben aanbiedingen van al deze Rummikub spellen waaronder natuurlijk het originele Rummikub.

Goedkoop Rummikub kopen

Laten we beginnen met die Rummikub aanbiedingen. Hieronder kun je Rummikub en de diverse varianten van Rummikub goedkoop online kopen.


Rummikub Classic / Rummikub Original

Om verwarring met de nieuwe varianten te voorkomen wordt het klassieke Rummikub tegenwoordig Rummicub Original of Classic genoemd. Rummicub Classic is nog steeds het meest gespeelde Rummikub spel.

Dit originele Tummikub is een gezellig bordspel voor de hele familie. Officieel voor 1 tot 4 spelers, maar in de praktijk kun je het ook met meer mensen spelen. Slimheid en strategisch inzicht zijn belangrijk bij Rummikub Classic maar geluk bij het kopen van nieuwe steentjes speelt ook een belangrijke rol.


Rummikub XP 6 personen

Rummikub XP 6 personen

Rummikub XP

Rummikub XP is een versie die dicht bij het originele Rummicub ligt. Alleen kun je Rummikub XP makkelijker met zes personen spelen. Deze versie beschikt namelijk over extra bordjes om de steentjes op te zetten. XP staat voor eXtra Personen. Rummikub XP kom je ook tegen onder de naam Rummikub 6 Players.

Wil je Rummikub spelen met een groepje mensen kies dan voor de Rummikub XP variant. De prijs van Rummikub XP / Rummikub 6 Players is niet veel hoger. Kijk maar in het bovenstaande Rummikub aanbieding overzicht.

Rummikub XXL

De XXL versie van Rummikub kent extra grote speelstenen en extra grote speelplanken. Deze Rummikub variant is ideaal voor slechtzienden en ouderen die moeite hebben met de kleinere originele speelstenen.

Rummikub XXL

Rummikub XXL variant

Verder is Rummikub XXL gelijk aan de standaard versie, je kan dus altijd kiezen voor deze Rummikub variant met grote stenen.

Rummikub Junior

Een versie van Rummikub speciaal voor kinderen vanaf vier a vijf jaar. Het spel lijkt veel op Rummikub Classic maar het verschil tussen Rummikub junior en Rummikub zit hem in minder stenen in het begin en gedurende het spel (dus het spel is overzichtelijker), spelen met alleen series getallen (en geen rijen), een andere manier van punten tellen (eenvoudig via fiches) en de de spelregel dat rijen op tafel niet meer uit elkaar getrokken worden.

Hoewel Rummikub Junior dus ogenschijnlijk erg op gewoon Rummikub lijkt wijken de spelregels behoorlijk af en is Rummikub voor een kind veel makkelijker te spelen.

Rummikub Travel

De reis editie van Rummikub. Deze Rummikub variant is min of meer het tegenovergestelde van Rummikub XXL. Bij de Reis Editie is alles namelijk juist kleiner. Deze Rummikub variant is dus makkelijk mee te nemen.

Een bijkomend voordeel van dit Rummikub reisspel is dat dit Rummikub spel goedkoper te kopen is dan het origineel. Kijk in het bovenstaande Rummikub aanbieding overzicht voor de prijs.

Meer Rummikub varianten

En zo zijn er nog meer Rummikub spel varianten. Hieronder nog een aantal Rummikub versies.

Rummikub Black Edition
Een luxe Rummikub. Een in stijlvol zwart vormgeven design Rummikub. Een prachtig cadeau voor een fanatieke Rummikub speler. De Rummikub Black Edition komt in een blik en bevat onder andere ook een luxe speelmat zodat je de mooie zwarte Rummikub stenen niet op tafel hoeft te leggen.

Een foto van deze Rummikub zwart editie zie je bovenaan deze pagina.

Rummikub Travel Tin
De Rummikub reis editie, maar nu in een blik

Rummikub Reiseditie in tasje
Rummikub voor onderweg in weer een andere variant. Dit maal in een klein tasje. Deze versie is het meest compact en neemt dus de minste ruimte in je koffer in.

Rummikub My First
Rummikub My First (Mijn Eerste Rummikub) is een andere kinder Rummikub. Dit is de voorloper van Rummikub Junior. 

Rummikub Vintage
Rummikub Vintage is een retro Rummikub. Dit is een collectors item voor de fan. De stenen zijn zwaarder en het Rummikub spel zit in een houten kistje dat uit elkaar gehaald wordt om als plankjes voor de stenen dienst te doen. Dit is Rummikub zoals het ooit ontwikkeld is.

Rummikub Twist
Rummikub variant met 8 jokers in plaats van 2. Dit zijn speciale jokers zoals een dubbele joker, een spiegeljoker en een twee kleuren joker. Elke joker heeft zijn eigen spelregels waardoor het Rummikub spel veranderd. 

Deze Rummikub variant is heel leuk als je het gewone spel al heel vaak gespeeld hebt en in bent voor nieuwe uitdagingen. 

Rummikub Junior Travel
De reis variant van de kinder Rummikub versie.Video: Rummikub spelregels


Rummy / Rummikub Oaky
Rummy is eigenlijk een soort Rummikub met kaarten maar de uitgever heeft Rummy Oaky uitgebracht. Dit is "gewoon" Rummkub met steentjes, maar dan in een retro doos en met houten plankjes.

Rummikub Graffity
Hoe maak je Rummikub cool voor de jeugd? Door het spel in graffity stijl uit te brengen.

Rummikub Xpress
Rummikub Xpress is weer een heel andere Rummikub variant. Dit maal speel je het spel met dobbelstenen. Een Rummikub dobbelspel.

Rummikub Alpenversie
Gewoon Rummikub, maar dan in een wit blik en met stijlvolle witte Rummikub stenen, geïnspireerd op wit besneeuwde bergen. Rummikub om mee te nemen op wintersport, maar ook om gewoon thuis te spelen.

Rummikub NGT
NGT is wederom een variant op het klassieke spel. Dit maal met een uitklapbare standaard voor je Rummikub steentjes.

Kijk voor meer informatie en prijzen van deze Rummikub spellen bij de eerder genoemde aanbiedingen. Daar kun je iedere variant van Rummikub goedkoop kopen. Je vindt er zelfs nog meer Rummikub varianten.

Zie ook:


Onderwerp:
Aanbiedingen van het Rummikub spel en de vele Rummikub varianten.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.