Kindersjoelbak: Kortere sjoelbakken


Een officiële sjoelbak is twee meter lang. Voor kinderen is dat behoorlijke afstand. Vaak zelfs te ver. Daarom zijn er speciale kindersjoelbakken. Zo'n kindersjoelbak is maar 1,20 meter lang. Verder is de kindersjoelbak een gewone sjoelbak, dus ook prima door volwassenen te gebruiken. Een korte sjoelbak is ook ideaal als je weinig ruimte hebt. Een kindersjoelbak neemt veel minder ruimte in.


Kijk bij de aanbiedingen van sjoelbakken voor alle goede sjoelbakken tegen een lage prijs. Je vindt daar zowel goede sjoelbakken van 2 meter als speciale sjoelbakken voor kinderen. De sjoelbakken met een lengte van 120 of 122 centimeter zijn kindersjoelbakken.

Lijkt zo'n kindersjoelbak je wel wat? Hieronder kijken we naar een aantal van de beste van deze kindersjoelbakken.

Kindersjoelbak Longfield

De meest populaire sjoelbak voor kinderen is de korte sjoelbak van Longfield. Deze kindersjoelbak is 120 centimeter lang en 28,5 centimeter breed.


Voor kinderen is dat een fijne afstand, en deze kleine sjoelbak neemt maar weinig ruimte in. Op de tafel, maar ook als je deze wilt opbergen. Zoals gebruikelijk bij een sjoelbak wordt deze kindersjoelbak met 20 sjoelstenen geleverd. Deze sjoelbak zie je op de foto helemaal bovenaan in gebruik.

Kijk voor de prijs en meer informatie bij de bovengenoemde aanbiedingen van sjoelbakken. Daar vind je ook deze Longfield kindersjoelbak.

Kindersjoelbak Qingdao Sunking

Een andere veel verkochte kinder sjoelbak is deze korte sjoelbak van Qingdao Sunking. Deze sjoelbak is ook 1,20 meter lang, maar met een breedte van 28 centimeter een fractie smaller dan de Longfield kindersjoelbak. 

Dit kan omdat er voor kindersjoelbakken (in tegenstelling tot wedstrijdsjoelbakken) geen standaard maat bestaat.
Zo worden de punten op een wedstrijdsjoelbak altijd met nagels aangegeven. Bij deze kindersjoelbak is dat ook het geval, maar bij de bovenstaande kleine sjoelbak van Longfield bijvoorbeeld niet. Terwijl alle officiële sjoelbakken of elkaar lijken zitten er tussen de sjoelbakken voor kinderen op allerlei punten verschillen.

Heemskerk Mini-S sjoelbak

Deze Mini-S sjoelbak van Heemskerk is niet alleen een kortere sjoelbak, je kunt deze korte sjoelbak ook nog eens inklappen. Zo neemt deze Heemskerk sjoelbak nauwelijks ruimte in als de sjoelbak niet gebruikt wordt, en je kunt deze mini sjopelbak ook heel makkelijk meenemen.


Het nadeel van een inklapbare sjoelbak is natuurlijk wel dat er altijd iets van een naad aanwezig is in de bak al is deze zo ontworpen dat je er geen last van mag hebben.

De maat van deze sjoelbak is ook iets minder dan bij de andere sjoelbakken (118 centimeter bij 28,3 centimeter). Dit is dus duidelijk geen wedstrijdsjoelbak.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van sjoelbakken vind je alle informatie en laagste prijzen van alle kindersjoelbakken en andere sjoelbakken.

Zie ookSamenvatting:
Een kindersjoelbak is een korte sjoelbak. Een kindersjoelbak is een goede sjoelbak voor kinderen en klein behuisden, Zo'n korte sjoelbak is geen officiële wedstrijdsjoelbak maar als sjoelbak kind zeer geschikt. Hierboven staan enkele van de beste sjoelbakken voor kinderen / beste kindersjoelbakken. Ook hebben we de beste inklapbare sjoelbak.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.