Biljarttafel of pooltafel voor thuis

Een eigen pooltafel of biljarttafel voor thuis is minder duur dan je denkt. Onder de 280 euro heb je al een professionele tafel (foto) en een mini-pooltafel, met zeer lage poten, is er al voor zo'n 70 euro.


Wij kijken hier naar enkele verschillende pooltafels.

Alle informatie en de actuele prijzen van deze en andere pooltafels zijn hier te vinden. De prijzen die hieronder genoemd worden zijn de prijzen van de pooltafels op het moment van schrijven.

Buffalo Challenger pooltafel
De Challenger is een professionele pooltafel van Buffalo. De Buffalo Challenger is een zwarte speeltafel met een blauw speelveld. Dit speelveld is 188 bij 94 centimeter groot. De afmetingen van de pooltafel zelf zijn 208 bij 114 centimeter. De hoogte bedraagt 79 centimeter.

Het is een mooie robuuste pooltafel die is voorzien van stelpoten zodat je de tafel altijd waterpas kunt zetten. De poten zijn inklapbaar. De Buffalo Challenger pool-tafel wordt heel compleet geleverd. Je krijgt er een set poolballen bij, evenals 2 biljartstokken, een kunststof triangel om de ballen in op te bergen, een kanten borstel en kalkblokjes. De prijs bedraagt 359 euro.

Buffalo Victory pooltafel
Is bovenstaande pooltafel te duur of te groot, dan kun je ook kiezen voor de goedkopere Buffalo Victory. Deze tafel is 182,5 bij 101,5 centimeter groot. De hoogte is wel gelijk wat natuurlijk belangrijk is om er comfortabel op te poolen. De Buffalo Victory kost 279 euro.

Mini Explorer pooltafels
Bovenstaande pooltafels zijn zwaar en degelijk, maar er zijn ook goedkopere alternatieven in de vorm van mini pooltafels. Deze zijn goedkoper omdat ze een kleiner speelveld hebben, maar belangrijker nog, ze hebben geen eigen tafel. Zo'n mini-pooltafel plaats je gewoon bovenop een normale tafel.


De Mini Explorer heeft een speelveld van 84,5 bij 42 centimeter en wordt evenals de grote tafels geleverd met alle accessoires. De prijs is echter veel lager. Hij kost zo'n 60 euro.

Zie ook: Meer sport en spel speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.