Voetbaldoelen, voor de tuin en om mee te nemen


Voetballen kan met twee jassen als doelpalen, maar voor heel weinig geld koop je leuke voetbaldoeltjes. Echte professionele goals voor in de tuin, maar ook opvouwbare en zelfs opblaasbare goals om mee te nemen op vakantie.


  • De informatie over al deze goals en meer dan circa 300 andere voetbaldoelen kun je hier vinden.


Set van 2 mini-doelen
Leuk om mee te nemen op vakantie of naar het strand. Een set van twee opvouwbare voetbaldoelen. De doelen zijn licht en nemen ingeklapt nauwelijks ruimte in. Voor 20 euro heb je al een set van twee goals


Je stopt deze voetbaldoelen dus makkelijk tussen je bagage om mee te nemen naar de camping, het strand of naar een picknick. De doeltjes zijn vrij klein en laag, maar dat maakt het potje voetbal alleen maar spannender.


Opblaasbaar voetbaldoel

Ook makkelijk mee te nemen is het opblaasbare voetbaldoel. Dit heel mobiele voetbaldoel is gemaakt van een heel goede kwaliteit PVC, maar voor de zekerheid wordt er toch netjes reparatiemateriaal meegeleverd. Ook krijg je er een opblaasbare voetbal bij.

Het opblaasbare voetbaldoel is 1,93 bij 1,32 centimeter groot en 91 centimeter diep.


Echte voetbaldoelen
Ben je op zoek naar een meer serieus voetbaldoel, dan hebben wij er ook één voor je gevonden. Voor zo'n 60 euro koop je een professioneel doel van 3 meter breed en 2 meter hoog. Het voetbaldoel is eenvoudig op- en af te breken zodat je deze ook makkelijk mee kunt nemen. Maar dit doel is vooral handig voor mensen met een grote tuin.


En het kan nog voordeliger. Voor 38,50 euro heb je al een voetbaldoel met een breedte van 2,15 meter en een hoogte van 1,50 meter, en er is een goal van 1,80 bij 1,20 meter voor 17,50 euro.

Zie ook: Meer sport speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.