Autobaan speelgoed / Speelstraat

Een speelgoed autobaan of speelstraat is leuk speelgoed waarbij kinderen met auto's kunnen rondrijden op een zelfgemaakt wegennet.


Je kunt zo'n autobaan / speelstraat nog het beste vergelijken met een speelgoed-spoorbaan, alleen rij je nu rond met auto's. 

Deze speelgoed autobanen zijn gemaakt hout of kunststof. Je koopt ze meestal als een pakket baandelen die samen een door de fabrikant bedacht stratenplan volgen. Maar je kunt met de baandelen ook je eigen straten bedenken en leggen.

Aanbevolen speelgoedwinkels

Deze speelstraten kun je vinden bij de beste online speelgoedwinkels. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen. Of kijk hieronder voor de autobanen van Wader. Wader is één van de beste fabrikanten die dit soort speelstraten maken.

Wader speelstraten

Verschillende speelgoed-fabrikanten brengen leuke autobanen in de speelgoedwinkels. Vooral het werk Wader populair. Wader brengt heel leuke speelstraten op de markt voor weinig geld. Kijk bij de Wader speelgoed aanbiedingen voor meer informatie en prijzen.


Wader Little Circus World autobaan
Het Little Circus World autobaansysteem (foto boven) is zo'n leuke speelgoed autobaan. Deze kunststof autobaan bestaat uit 23 baandelen, 10 verkeersborden, 6 voertuigen en diverse poppetjes (9 dieren en 1 clown). Wat leuk is bij Wader is dat je diverse gebouwen zoals een circustent, een woonwagen en een dressuurbak uit de verpakking kunt knippen om mee te spelen.

Wader Knuffieland autobaan
Knuffieland is een vergelijkbare autobaan van Wader, die dan ook met Little Circus World gecombineerd kan worden. Bijzonder aan de Wader Knuffieland speelstraat is dat deze beschikt over een draaibaar kruispunt.De Knuffieland autobaan bestaat uit 36 delen waarvan 23 baandelen. verder maken 3 voertuigen en 10 verkeersborden deel uit van de set. Ook bij Knuffieland zijn huisjes uit te verpakking te knippen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen speelgoedwinkels voor de leukste speelstraten.

Zie ook: Meer tips speelgoedauto's
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.